Nyheter - 26th April 2017
Taggar:

Huddinge parkrun test run completed!

Huddinge parkrun

Despite the cold and damp conditions, we had a great test run at Huddinge parkrun on Tuesday night, with 10 runners testing out the forest tracks at the proposed route of Huddinge parkrun at Källbrinks IP.
 
We’re getting ready to launch Huddinge parkrun before too long, so please help to spread the word and tell anyone who might be interested in running or volunteering to follow progress on the Huddinge parkrun Facebook page and get involved!

Dela med vänner:

Kommentera och diskutera:

örebro newsletter

Örebro parkrun fyller 1 år – ett nytt nordiskt rekord med 193 deltagare!

I lördags firade vi 1 år “in action”, vårt event #49. Det är fantastiskt att vi bara behövt ställa in fyra gånger med tanke på vintern som vi har haft! Innan lördag hade vi igen aning hur många som skulle komma men hade goda förhoppningar att vi åtminstone skulle slå vårt egna deltagarrekord som var…

Tampere bparty

New parkrun Nordics participation record

This past weekend was a great landmark in the short history of parkrun in the Nordics. Thanks to the turnout in Örebro, the attendance record for a single event was broken, beating the previous record of 146 runners from Amager Faelled parkrun in Denmark some years ago.   It was also the highest number of…