Nyheter - 26th April 2017
Taggar:

Huddinge parkrun test run completed!

Huddinge parkrun

Despite the cold and damp conditions, we had a great test run at Huddinge parkrun on Tuesday night, with 10 runners testing out the forest tracks at the proposed route of Huddinge parkrun at Källbrinks IP.
 
We’re getting ready to launch Huddinge parkrun before too long, so please help to spread the word and tell anyone who might be interested in running or volunteering to follow progress on the Huddinge parkrun Facebook page and get involved!

Dela med vänner:

Kommentera och diskutera:

parkrun örebro newsletter late nov

Ska du vara med och springa parkrun?

Fick frågan flera gånger, svaret var alltid det samma. Inte lördagsmorgon kl 09.30, det är för tidigt, jag springer dessutom hellre själv, eftersom jag springer så sakta.   Jag har någon form av hatkärlek till att springa, undrar varje gång varför jag utsätter mig för det, varför ut och springa när man kan låta bli?…

snow pic 3

Let it snow, let it snow!

This week saw the first snowfall across the southern half of Sweden – a good time to remind everyone what the plans are for parkrun in the winter. As I remember writing one year ago, we are often asked here in the Nordics ‘will you run all-year-round?’. The answer is that if possible, yes, we…