Nyheter - 26th April 2017
Taggar:

Huddinge parkrun test run completed!

Huddinge parkrun

Despite the cold and damp conditions, we had a great test run at Huddinge parkrun on Tuesday night, with 10 runners testing out the forest tracks at the proposed route of Huddinge parkrun at Källbrinks IP.
 
We’re getting ready to launch Huddinge parkrun before too long, so please help to spread the word and tell anyone who might be interested in running or volunteering to follow progress on the Huddinge parkrun Facebook page and get involved!

Dela med vänner:

Kommentera och diskutera:

toyen first event

Norge elsker parkrun!

Etter 4 event i Tøyenparken, kan man trygt si at parkrun så langt har vært en suksess i Norge. Med over 130 deltagere på første event, samt bra oppmøte sist lørdag til tross for at dette var “maratonlørdag” i Oslo, ser vi resten av høsten lyst i møte. Været har så langt vært på vår…

me

Att våga!

När jag kom till Sverige för 12 år skulle jag aldrig hade tänkt att jag skulle skriva ett artikel på svenska. Jag hade lärt mig lite svenska innan jag flyttade hit, men det var svårt (och fortförande ofta är) att hitta det uttryck som man sökt efter. Naturligtvis det är mycket enklare för någon som…