Nyheter - 3rd May 2017
Taggar:

1 million runs in April!

1million

Around the world parkrun chalked up 1 million runs in just the single month of April. That’s averaging over 200,000 runs every single week, amazing! The figures at parkrun continue to astound, but the principles behind each event stay true – that it will always be free for everyone taking part, that it will be organised and run by a team of volunteers, that you can use the same barcode wherever you are in the world, and that you will always get a warm and friendly welcome!

Dela med vänner:

Kommentera och diskutera:

toyen first event

Norge elsker parkrun!

Etter 4 event i Tøyenparken, kan man trygt si at parkrun så langt har vært en suksess i Norge. Med over 130 deltagere på første event, samt bra oppmøte sist lørdag til tross for at dette var “maratonlørdag” i Oslo, ser vi resten av høsten lyst i møte. Været har så langt vært på vår…

me

Att våga!

När jag kom till Sverige för 12 år skulle jag aldrig hade tänkt att jag skulle skriva ett artikel på svenska. Jag hade lärt mig lite svenska innan jag flyttade hit, men det var svårt (och fortförande ofta är) att hitta det uttryck som man sökt efter. Naturligtvis det är mycket enklare för någon som…