Nyheter - 3rd May 2017
Taggar:

1 million runs in April!

1million

Around the world parkrun chalked up 1 million runs in just the single month of April. That’s averaging over 200,000 runs every single week, amazing! The figures at parkrun continue to astound, but the principles behind each event stay true – that it will always be free for everyone taking part, that it will be organised and run by a team of volunteers, that you can use the same barcode wherever you are in the world, and that you will always get a warm and friendly welcome!

Dela med vänner:

Kommentera och diskutera:

Tony 3

The story of a globe-trotting parkrunner, continued……..

Last week we brought to you the news about our globe-trotting parkrunner, Tony Jennings, from Australia, who had made his way to Tampere, Finland, in his quest to run the snowiest and most northerly parkrun in the world. Well, that was just part of a Scandinavian parkrun adventure that highlighted the dedication of committed parkrunners…

skatås Mari

Skatås parkrun – alternativ vinterbana

Denna vecka provkör Skatås parkrun en alternativ ”out and back” vinterbana som förhoppningsvis kommer göra det möjligt för teamet att arrangera parkrun genom hela vintern. Deltagarna kommer känna igen de första två kilometerna ut till Härlanda tjärn. Men istället för att vända till höger och fortsätta uppför backen bakom kiosken vid stranden ska deltagarna vända…