Nyheter - 17th May 2017
Taggar:

Help spread the word!

Spread the word

Last weekend, as you will have heard, we had lots of fun visitors to Haga parkrun, with TV cameras, Swedish radio and Dagens Nyheter all coming along to see what we’re up to with parkrun. Hopefully we’ll get some good publicity from all of this and get more people hearing about what we do – and maybe inspiring someone else, somewhere, to think about starting their own parkrun event in their community.
 
But locally the best publicity is always word of mouth, getting the recommendation from friends and colleagues who have come down to parkrun and want to tell people all about it! If you’d like to help us with us, and for example tell people at work about parkrun or your local club, then feel free to print off one of our parkrun posters below and help spread the word!
 
Haga parkrun
 
Örebro parkrun

Dela med vänner:

Kommentera och diskutera:

toyen first event

Norge elsker parkrun!

Etter 4 event i Tøyenparken, kan man trygt si at parkrun så langt har vært en suksess i Norge. Med over 130 deltagere på første event, samt bra oppmøte sist lørdag til tross for at dette var “maratonlørdag” i Oslo, ser vi resten av høsten lyst i møte. Været har så langt vært på vår…

me

Att våga!

När jag kom till Sverige för 12 år skulle jag aldrig hade tänkt att jag skulle skriva ett artikel på svenska. Jag hade lärt mig lite svenska innan jag flyttade hit, men det var svårt (och fortförande ofta är) att hitta det uttryck som man sökt efter. Naturligtvis det är mycket enklare för någon som…