Press - 9th June 2017
Taggar:

Motions-Sverige med Marhlo och Persson – “Vi testar världsfenomenet parkrun”

Lasse persson

Dela med vänner:

Kommentera och diskutera:

parkrun örebro newsletter late nov

Ska du vara med och springa parkrun?

Fick frågan flera gånger, svaret var alltid det samma. Inte lördagsmorgon kl 09.30, det är för tidigt, jag springer dessutom hellre själv, eftersom jag springer så sakta.   Jag har någon form av hatkärlek till att springa, undrar varje gång varför jag utsätter mig för det, varför ut och springa när man kan låta bli?…

snow pic 3

Let it snow, let it snow!

This week saw the first snowfall across the southern half of Sweden – a good time to remind everyone what the plans are for parkrun in the winter. As I remember writing one year ago, we are often asked here in the Nordics ‘will you run all-year-round?’. The answer is that if possible, yes, we…