Press - 9th June 2017
Taggar:

Motions-Sverige med Marhlo och Persson – “Vi testar världsfenomenet parkrun”

Lasse persson

Dela med vänner:

Kommentera och diskutera:

örebro newsletter

Örebro parkrun fyller 1 år – ett nytt nordiskt rekord med 193 deltagare!

I lördags firade vi 1 år “in action”, vårt event #49. Det är fantastiskt att vi bara behövt ställa in fyra gånger med tanke på vintern som vi har haft! Innan lördag hade vi igen aning hur många som skulle komma men hade goda förhoppningar att vi åtminstone skulle slå vårt egna deltagarrekord som var…

Tampere bparty

New parkrun Nordics participation record

This past weekend was a great landmark in the short history of parkrun in the Nordics. Thanks to the turnout in Örebro, the attendance record for a single event was broken, beating the previous record of 146 runners from Amager Faelled parkrun in Denmark some years ago.   It was also the highest number of…