Press - 9th June 2017
Taggar:

Motions-Sverige med Marhlo och Persson – “Vi testar världsfenomenet parkrun”

Lasse persson

Dela med vänner:

Kommentera och diskutera:

Vallaskogen cover pic

Bli en del i att ta parkrun till Linköping!

parkrun har spridits till sju ställen runt om i Sverige och nu finns planer för nästa stad – Linköping!   Hjärnan bakom dessa planer är Lisa Ring, en maratonlöpare som tävlade för Sverige på VM i London 2017.     Efter att hon deltagit i Huddinge parkrun tillsammans med en vän förra hösten, bestämde sig…

Vallaskogen cover pic

Be a part of bringing parkrun to Linköping!

parkrun has spread to seven locations around Sweden and now plans are being developed for the next city in line – Linköping!   The plans are the brainchild of Lisa Ring, the marathon runner who has competed for Sweden at the World Championships in London in 2017.     After taking part in Huddinge parkrun…