Nyheter - 29th June 2017
Taggar:

Summer parkruns!

summer-beach-1024x568

We think that most of you will know this already, but just to make it clear one more time – parkrun takes place all year round, which of course includes the summer! So there will be a parkrun every week in July and August in both Haga and Orebro, and from August 12th in Skatås, Goteborg and from August 19th in Huddinge, Stockholm.
 
Looking forward to welcoming everyone to a summer full of parkruns!
 
Happy parkrunning!
 
Deri Thomas
Country Manager
parkrun Sverige
A24286

Dela med vänner:

Kommentera och diskutera:

örebro newsletter

Örebro parkrun fyller 1 år – ett nytt nordiskt rekord med 193 deltagare!

I lördags firade vi 1 år “in action”, vårt event #49. Det är fantastiskt att vi bara behövt ställa in fyra gånger med tanke på vintern som vi har haft! Innan lördag hade vi igen aning hur många som skulle komma men hade goda förhoppningar att vi åtminstone skulle slå vårt egna deltagarrekord som var…

Tampere bparty

New parkrun Nordics participation record

This past weekend was a great landmark in the short history of parkrun in the Nordics. Thanks to the turnout in Örebro, the attendance record for a single event was broken, beating the previous record of 146 runners from Amager Faelled parkrun in Denmark some years ago.   It was also the highest number of…