Nyheter - 29th June 2017
Taggar:

Summer parkruns!

summer-beach-1024x568

We think that most of you will know this already, but just to make it clear one more time – parkrun takes place all year round, which of course includes the summer! So there will be a parkrun every week in July and August in both Haga and Orebro, and from August 12th in Skatås, Goteborg and from August 19th in Huddinge, Stockholm.
 
Looking forward to welcoming everyone to a summer full of parkruns!
 
Happy parkrunning!
 
Deri Thomas
Country Manager
parkrun Sverige
A24286

Dela med vänner:

Kommentera och diskutera:

toyen first event

Norge elsker parkrun!

Etter 4 event i Tøyenparken, kan man trygt si at parkrun så langt har vært en suksess i Norge. Med over 130 deltagere på første event, samt bra oppmøte sist lørdag til tross for at dette var “maratonlørdag” i Oslo, ser vi resten av høsten lyst i møte. Været har så langt vært på vår…

me

Att våga!

När jag kom till Sverige för 12 år skulle jag aldrig hade tänkt att jag skulle skriva ett artikel på svenska. Jag hade lärt mig lite svenska innan jag flyttade hit, men det var svårt (och fortförande ofta är) att hitta det uttryck som man sökt efter. Naturligtvis det är mycket enklare för någon som…