Nyheter - 13th July 2017
Taggar:

parkrun – a film to explain how it works!

Haga 1 october group blog

Not sure what to expect when you turn up to parkrun? Take a look at this film that we did to show you exactly how parkrun works! It’s really very simple, and very friendly, so if you’ve not already come along to parkrun, we hope to see you on Saturday morning at Örebro or Haga very soon!
 
A big thank you to Paul Mahoney for putting this video together.
 
Happy parkrunning!
 
Deri Thomas
A24286
Country Manager
parkrun Sweden

Dela med vänner:

Kommentera och diskutera:

toyen first event

Norge elsker parkrun!

Etter 4 event i Tøyenparken, kan man trygt si at parkrun så langt har vært en suksess i Norge. Med over 130 deltagere på første event, samt bra oppmøte sist lørdag til tross for at dette var “maratonlørdag” i Oslo, ser vi resten av høsten lyst i møte. Været har så langt vært på vår…

me

Att våga!

När jag kom till Sverige för 12 år skulle jag aldrig hade tänkt att jag skulle skriva ett artikel på svenska. Jag hade lärt mig lite svenska innan jag flyttade hit, men det var svårt (och fortförande ofta är) att hitta det uttryck som man sökt efter. Naturligtvis det är mycket enklare för någon som…