Nyheter - 19th July 2017
Taggar:

En ny punkt på kartan – Skatås parkrun, Göteborg

skatas new pic

Vi är superglada över att kunna berätta att hemsidan för den nya parkrun i Sverige – Skatås Parkrun i Göteborg – kommer att publiceras nu på fredagen 21:a juli. Det betyder att från och med det datumet kommer du kunna att register dig med Skatås parkrun som din hemarena. Det första loppet är på lördagen 12:e augusti kl 09:30 och Skatås Parkrun kommer att hållas varje lördag efter det, vid samma tid.
 
Som hem för GöteborgsVarvet – världens största halvmaraton – har staden Göteborg löpning i blodet och vi är säkra på att Skatås Parkrun kommer att vara ett positivt tillskott till samhället. Skatås är en fantastisk plats att springa i och vi hoppas att många blir inspirerade att komma ut och springa i den fantastiska natur som Skatås har att erbjuda – bara ett stenkast från stadskärnan.
 
Banan tar dig ett varv runt Härlanda Tjärn, där den första halvan är riktigt platt, men bred grusväg. Andra halvan bjuder på några backar då den lämnat tjärnen och går längs med elljusspåret till målområdet bakom Skatås Motionscentrum.
 
Skatås cafe
 
Och givetvis, efter loppet fikar vi på caféet på Skatåsmålet (i motionscentralen), varje vecka.
 
Läs mer om Skatås parkrun och se bankartan. Du kan även registrera dig för Skatås parkrun.
 
Vi ser fram emot att välkomna dig till Skatås parkrun!
 
Jonas, Rachel, Emelie, Mari, Herta med flera, som har hjälpt till att starta upp Skatås parkrun.

Dela med vänner:

Kommentera och diskutera:

parkrun event 1 start smaller

1 year anniversary of Haga parkrun!

Wow, has it really gone one year already?! Everything seems a very long time ago when we stood, slightly nervously, at Hagaparken on August 27th 2016, and launched the very first parkrun in Sweden.   Now we are warm in our clothes, and we have learnt a lot over the past year! We know exactly…

Huddinge parkrun image for newsletter

Huddinge parkrun startar nu på lördag

Skatås började förra veckan och Huddinge börjar denna vecka vilket gör att vi har nu fyra parkruns i Sverige och det finns mer på gång.   “Det känns kul att parkrun börjar ta fart och att Stockholm får sitt andra parkrun,” säger Colm O’Callaghan, Run Director i Huddinge parkrun. “Vi har märkt en stor skillnad…