Nyheter - 21st September 2017
Taggar:

Norge elsker parkrun!

toyen first event

Etter 4 event i Tøyenparken, kan man trygt si at parkrun så langt har vært en suksess i Norge. Med over 130 deltagere på første event, samt bra oppmøte sist lørdag til tross for at dette var “maratonlørdag” i Oslo, ser vi resten av høsten lyst i møte. Været har så langt vært på vår side, og vi krysser fingrene for mange flotte høstdager fremover.
 
Tilbakemeldingene er utelukkende positive, og Oslos befolkning ser virkelig ut til å skjønne hva parkrun dreier seg om. Det er ivrige klubbøpere, “parkrun Tourists”, familier og de som aldri før har deltatt på noe liknende. Deltagerne kommer fra alle slags miljø og med vidt forskjellig løpebakgrunn, men alle er enige om en ting; Det handler ikke om de raskeste tidene, men de største smilene.
 
Det som kanskje har gledet aller mest, er alles vilje og ønske til ikke bare å løpe, men å stille opp som frivillige fra tid til annen. Som en viktig del av hele parkrun tankegangen, og helt nødvendig for i de hele tatt å kunne gjennomføre dette hver lørdag, er vi utrolig takknemlige for alle som setter av et par timer en lørdags morgen.
 
Vi gleder oss til fortsettelsen og ser frem til å se nettop deg i Tøyenparken!
 
Runar Saether
A790419
Tøyen parkrun

Dela med vänner:

Kommentera och diskutera:

Haga with copper tents

This week’s photo round-up from around the Nordics

It’s still hot, hot, hot everywhere in the Nordics! Here’s some action shots from this week’s events. We hope that you can join us again this Saturday! Fika time after Uppsala parkrun   Volunteer t-shirts on display for Anne & Henrik, two legends of Amager Fælled parkrun   It feels good to reach the turnaround…

Not-a-Runner-header

“I’m not a runner”

This article featured on the parkrun USA blog recently, and we thought it was a great read. If you have ever thought, ‘I’m not a runner’, read on and be inspired!   “I’m not a runner.” Many of us have uttered this phrase, however the line between “runner” and “non-runner” seems to vary from person…