Nyheter - 21st September 2017
Taggar:

Norge elsker parkrun!

toyen first event

Etter 4 event i Tøyenparken, kan man trygt si at parkrun så langt har vært en suksess i Norge. Med over 130 deltagere på første event, samt bra oppmøte sist lørdag til tross for at dette var “maratonlørdag” i Oslo, ser vi resten av høsten lyst i møte. Været har så langt vært på vår side, og vi krysser fingrene for mange flotte høstdager fremover.
 
Tilbakemeldingene er utelukkende positive, og Oslos befolkning ser virkelig ut til å skjønne hva parkrun dreier seg om. Det er ivrige klubbøpere, “parkrun Tourists”, familier og de som aldri før har deltatt på noe liknende. Deltagerne kommer fra alle slags miljø og med vidt forskjellig løpebakgrunn, men alle er enige om en ting; Det handler ikke om de raskeste tidene, men de største smilene.
 
Det som kanskje har gledet aller mest, er alles vilje og ønske til ikke bare å løpe, men å stille opp som frivillige fra tid til annen. Som en viktig del av hele parkrun tankegangen, og helt nødvendig for i de hele tatt å kunne gjennomføre dette hver lørdag, er vi utrolig takknemlige for alle som setter av et par timer en lørdags morgen.
 
Vi gleder oss til fortsettelsen og ser frem til å se nettop deg i Tøyenparken!
 
Runar Saether
A790419
Tøyen parkrun

Dela med vänner:

Kommentera och diskutera:

sussie newsletter

Fika är viktigare än du tror på parkrun!

Så ofta vi hinner och vädret tillåter säljer vi fika på parkrun i Hagaparken. Vi är jätteglada att Arbetskamraterna har fått den möjligheten så vi får möta alla härliga människor som har sprungit och sen vill köpa kaffe, bulle, smörgås eller något annat gott.   Efter några veckors försäljning känner vi igen personer som springer…

SJ preggers

Running for two!

Whilst parkrun is renowned for positivity and mutual encouragement, I seem to have attracted more attention than usual these last months as my tummy has grown.   Now at 37 weeks (approaching 8.5 months) pregnant, I’m as astonished (and delighted) as anyone to still be running. I know I’m really fortunate as pregnancies can vary…