Nyheter - 21st September 2017
Taggar:

Norge elsker parkrun!

toyen first event

Etter 4 event i Tøyenparken, kan man trygt si at parkrun så langt har vært en suksess i Norge. Med over 130 deltagere på første event, samt bra oppmøte sist lørdag til tross for at dette var “maratonlørdag” i Oslo, ser vi resten av høsten lyst i møte. Været har så langt vært på vår side, og vi krysser fingrene for mange flotte høstdager fremover.
 
Tilbakemeldingene er utelukkende positive, og Oslos befolkning ser virkelig ut til å skjønne hva parkrun dreier seg om. Det er ivrige klubbøpere, “parkrun Tourists”, familier og de som aldri før har deltatt på noe liknende. Deltagerne kommer fra alle slags miljø og med vidt forskjellig løpebakgrunn, men alle er enige om en ting; Det handler ikke om de raskeste tidene, men de største smilene.
 
Det som kanskje har gledet aller mest, er alles vilje og ønske til ikke bare å løpe, men å stille opp som frivillige fra tid til annen. Som en viktig del av hele parkrun tankegangen, og helt nødvendig for i de hele tatt å kunne gjennomføre dette hver lørdag, er vi utrolig takknemlige for alle som setter av et par timer en lørdags morgen.
 
Vi gleder oss til fortsettelsen og ser frem til å se nettop deg i Tøyenparken!
 
Runar Saether
A790419
Tøyen parkrun

Dela med vänner:

Kommentera och diskutera:

barcode_pr

Let’s talk barcodes…

(Editors Note: This article was written by our friends in parkrun Australia, but is valid the world over!)   One of the key principles of parkrun is to keep it simple. We love that it doesn’t take much to take part in parkrun. One requirement we do ask is for you to bring along a…

norwegian newsletter title pic

Norges yngste medlem av frivillig-teamet

Lørdag 23. september fikk Tøyen parkrun et nytt medlem av frivillig-teamet – 6 år gamle Patrick Pulido Ulvang var med som en av vaktene rundt løypen. Han jobbet hardt for å sikre at alle som gikk eller løp den dagen fikk et stor smil og en ‘high five.’ Det spilte ikke noe rolle at den…