Nyheter - 21st September 2017
Taggar:

Norge elsker parkrun!

toyen first event

Etter 4 event i Tøyenparken, kan man trygt si at parkrun så langt har vært en suksess i Norge. Med over 130 deltagere på første event, samt bra oppmøte sist lørdag til tross for at dette var “maratonlørdag” i Oslo, ser vi resten av høsten lyst i møte. Været har så langt vært på vår side, og vi krysser fingrene for mange flotte høstdager fremover.
 
Tilbakemeldingene er utelukkende positive, og Oslos befolkning ser virkelig ut til å skjønne hva parkrun dreier seg om. Det er ivrige klubbøpere, “parkrun Tourists”, familier og de som aldri før har deltatt på noe liknende. Deltagerne kommer fra alle slags miljø og med vidt forskjellig løpebakgrunn, men alle er enige om en ting; Det handler ikke om de raskeste tidene, men de største smilene.
 
Det som kanskje har gledet aller mest, er alles vilje og ønske til ikke bare å løpe, men å stille opp som frivillige fra tid til annen. Som en viktig del av hele parkrun tankegangen, og helt nødvendig for i de hele tatt å kunne gjennomføre dette hver lørdag, er vi utrolig takknemlige for alle som setter av et par timer en lørdags morgen.
 
Vi gleder oss til fortsettelsen og ser frem til å se nettop deg i Tøyenparken!
 
Runar Saether
A790419
Tøyen parkrun

Dela med vänner:

Kommentera och diskutera:

orebro pic for newsletter

Photos from around the Nordics from last weekend

It may still be cold, snowy and icy, but that didn’t dent the spirits of parkrunners around the Nordics last weekend. Here’s a few favourite photos from Sweden, Finland and Norway:   Tom O’Gordon and Sara Alexopoulou at Haga parkrun   Paul Cowling and Sofia Dahlgren also at Haga parkrun   Chariots and shorts  …

Phil-Katherine

Registrera dig till nya Malmö parkrun!

Webbsidan för Malmö Ribersborg parkrun är nu ’live’, så du kan nu registrera dig till parkrun med Malmö Ribersborg som din hemma parkrun.   Du kan också gå in och kolla på banan här.   Här är också den tidigare artikeln om det nya eventet, och ’Event Directors’ Phil och Katherine, drivkraften bakom Malmö Ribersborg…