Nyheter - 10th October 2017
Taggar:

En parkrun familj – Johan, Josefin, Mikael and Luna

newsletter families

Johan and Luna
 

Dagens löprunda bjöd på bra väder, med härlig höstluft, nästan vindstilla och inget regn. Det var roligt att se att det var så många som dök upp vid starten, att fler och fler hittar till Örebros parkrun. 80 personer var det som deltog.
 
Det roliga med parkrun är att det är ett socialt tillfälle att kravlöst vara med och delta i en löprunda på 5 kilometer, alla utefter sina förutsättningar och personliga mål. Att vara fler som springer gör ju löpningen så mycket roligare. Det är ett trevligt tillfälle att träffa andra motionärer på. Vi är flitiga besökare och springer hela familjen ihop, inklusive vår lilla dotter på 11 månader i löparvagn. Vi tycker att det är en fin tradition för vår lilla familj att starta helgen med denna aktivitet.
 
Idag var det väldigt speciellt då vi båda satte nya personbästa och jag (Johan) som sprang med vagnen gjorde min snabbaste 5 kilometer någonsin med tiden 21:35.
 
IMG_3659
 
Josefin och sin papa Mikael
 
Josefin har tagit med sin pappa, som också deltog i dagens parkrun. Han har nu varit med vid ett flertal tillfällen och även han uppskattar detta arrangemang mycket. Han tycker också att det är roligt att det finns en återkommande aktivitet där alla är välkomna oavsett ålder och nivå. Han uppskattar också den familjära känslan som parkrun inger.
 
Vi vill tacka dagens volontärer och Matt Fords brinnande entusiasm som gör parkrun möjligt, varje lördag =)
Tack för oss!
 
Johan och Josefin

Dela med vänner:

Kommentera och diskutera:

barcode_pr

Let’s talk barcodes…

(Editors Note: This article was written by our friends in parkrun Australia, but is valid the world over!)   One of the key principles of parkrun is to keep it simple. We love that it doesn’t take much to take part in parkrun. One requirement we do ask is for you to bring along a…

norwegian newsletter title pic

Norges yngste medlem av frivillig-teamet

Lørdag 23. september fikk Tøyen parkrun et nytt medlem av frivillig-teamet – 6 år gamle Patrick Pulido Ulvang var med som en av vaktene rundt løypen. Han jobbet hardt for å sikre at alle som gikk eller løp den dagen fikk et stor smil og en ‘high five.’ Det spilte ikke noe rolle at den…