Nyheter - 10th October 2017
Taggar:

En parkrun familj – Johan, Josefin, Mikael and Luna

newsletter families

Johan and Luna
 

Dagens löprunda bjöd på bra väder, med härlig höstluft, nästan vindstilla och inget regn. Det var roligt att se att det var så många som dök upp vid starten, att fler och fler hittar till Örebros parkrun. 80 personer var det som deltog.
 
Det roliga med parkrun är att det är ett socialt tillfälle att kravlöst vara med och delta i en löprunda på 5 kilometer, alla utefter sina förutsättningar och personliga mål. Att vara fler som springer gör ju löpningen så mycket roligare. Det är ett trevligt tillfälle att träffa andra motionärer på. Vi är flitiga besökare och springer hela familjen ihop, inklusive vår lilla dotter på 11 månader i löparvagn. Vi tycker att det är en fin tradition för vår lilla familj att starta helgen med denna aktivitet.
 
Idag var det väldigt speciellt då vi båda satte nya personbästa och jag (Johan) som sprang med vagnen gjorde min snabbaste 5 kilometer någonsin med tiden 21:35.
 
IMG_3659
 
Josefin och sin papa Mikael
 
Josefin har tagit med sin pappa, som också deltog i dagens parkrun. Han har nu varit med vid ett flertal tillfällen och även han uppskattar detta arrangemang mycket. Han tycker också att det är roligt att det finns en återkommande aktivitet där alla är välkomna oavsett ålder och nivå. Han uppskattar också den familjära känslan som parkrun inger.
 
Vi vill tacka dagens volontärer och Matt Fords brinnande entusiasm som gör parkrun möjligt, varje lördag =)
Tack för oss!
 
Johan och Josefin

Dela med vänner:

Kommentera och diskutera:

sussie newsletter

Fika är viktigare än du tror på parkrun!

Så ofta vi hinner och vädret tillåter säljer vi fika på parkrun i Hagaparken. Vi är jätteglada att Arbetskamraterna har fått den möjligheten så vi får möta alla härliga människor som har sprungit och sen vill köpa kaffe, bulle, smörgås eller något annat gott.   Efter några veckors försäljning känner vi igen personer som springer…

SJ preggers

Running for two!

Whilst parkrun is renowned for positivity and mutual encouragement, I seem to have attracted more attention than usual these last months as my tummy has grown.   Now at 37 weeks (approaching 8.5 months) pregnant, I’m as astonished (and delighted) as anyone to still be running. I know I’m really fortunate as pregnancies can vary…