Nyheter - 11th October 2017
Taggar:

Norges yngste medlem av frivillig-teamet

norwegian newsletter title pic

Lørdag 23. september fikk Tøyen parkrun et nytt medlem av frivillig-teamet – 6 år gamle Patrick Pulido Ulvang var med som en av vaktene rundt løypen. Han jobbet hardt for å sikre at alle som gikk eller løp den dagen fikk et stor smil og en ‘high five.’ Det spilte ikke noe rolle at den gule vesten rakk han ned til knærne, han heiet alle rundt løypen med stor iver.
 
Broren til Patrick, Daniel, var nemlig med som en av våre yngste løpere den dagen. Det var nok han som fikk den største hyllesten fra Patrick som også fulgte han de siste meterne frem til målstreken.
 
norwegian newsletter article 1
 
Patrick og søsteren Emilia var tilbake uken etterpå. Denne gangen var det mamma, Cristina og pappa Tor Christian som løp. Men denne dagen var det Stella Kuit som fikk den største applausen. Hun var nemlig på besøk fra Irland for å gjennomføre sitt 150. parkrun!
 
parkrun er for alle, store og små – og vi håper at familien Pulido Ulvang blir faste medlemmer av parkrun teamet framover.

Dela med vänner:

Kommentera och diskutera:

sussie newsletter

Fika är viktigare än du tror på parkrun!

Så ofta vi hinner och vädret tillåter säljer vi fika på parkrun i Hagaparken. Vi är jätteglada att Arbetskamraterna har fått den möjligheten så vi får möta alla härliga människor som har sprungit och sen vill köpa kaffe, bulle, smörgås eller något annat gott.   Efter några veckors försäljning känner vi igen personer som springer…

SJ preggers

Running for two!

Whilst parkrun is renowned for positivity and mutual encouragement, I seem to have attracted more attention than usual these last months as my tummy has grown.   Now at 37 weeks (approaching 8.5 months) pregnant, I’m as astonished (and delighted) as anyone to still be running. I know I’m really fortunate as pregnancies can vary…