Nyheter - 11th October 2017
Taggar:

Norges yngste medlem av frivillig-teamet

norwegian newsletter title pic

Lørdag 23. september fikk Tøyen parkrun et nytt medlem av frivillig-teamet – 6 år gamle Patrick Pulido Ulvang var med som en av vaktene rundt løypen. Han jobbet hardt for å sikre at alle som gikk eller løp den dagen fikk et stor smil og en ‘high five.’ Det spilte ikke noe rolle at den gule vesten rakk han ned til knærne, han heiet alle rundt løypen med stor iver.
 
Broren til Patrick, Daniel, var nemlig med som en av våre yngste løpere den dagen. Det var nok han som fikk den største hyllesten fra Patrick som også fulgte han de siste meterne frem til målstreken.
 
norwegian newsletter article 1
 
Patrick og søsteren Emilia var tilbake uken etterpå. Denne gangen var det mamma, Cristina og pappa Tor Christian som løp. Men denne dagen var det Stella Kuit som fikk den største applausen. Hun var nemlig på besøk fra Irland for å gjennomføre sitt 150. parkrun!
 
parkrun er for alle, store og små – og vi håper at familien Pulido Ulvang blir faste medlemmer av parkrun teamet framover.

Dela med vänner:

Kommentera och diskutera:

barcode_pr

Let’s talk barcodes…

(Editors Note: This article was written by our friends in parkrun Australia, but is valid the world over!)   One of the key principles of parkrun is to keep it simple. We love that it doesn’t take much to take part in parkrun. One requirement we do ask is for you to bring along a…

norwegian newsletter title pic

Norges yngste medlem av frivillig-teamet

Lørdag 23. september fikk Tøyen parkrun et nytt medlem av frivillig-teamet – 6 år gamle Patrick Pulido Ulvang var med som en av vaktene rundt løypen. Han jobbet hardt for å sikre at alle som gikk eller løp den dagen fikk et stor smil og en ‘high five.’ Det spilte ikke noe rolle at den…