Nyheter - 11th October 2017
Taggar:

Norges yngste medlem av frivillig-teamet

norwegian newsletter title pic

Lørdag 23. september fikk Tøyen parkrun et nytt medlem av frivillig-teamet – 6 år gamle Patrick Pulido Ulvang var med som en av vaktene rundt løypen. Han jobbet hardt for å sikre at alle som gikk eller løp den dagen fikk et stor smil og en ‘high five.’ Det spilte ikke noe rolle at den gule vesten rakk han ned til knærne, han heiet alle rundt løypen med stor iver.
 
Broren til Patrick, Daniel, var nemlig med som en av våre yngste løpere den dagen. Det var nok han som fikk den største hyllesten fra Patrick som også fulgte han de siste meterne frem til målstreken.
 
norwegian newsletter article 1
 
Patrick og søsteren Emilia var tilbake uken etterpå. Denne gangen var det mamma, Cristina og pappa Tor Christian som løp. Men denne dagen var det Stella Kuit som fikk den største applausen. Hun var nemlig på besøk fra Irland for å gjennomføre sitt 150. parkrun!
 
parkrun er for alle, store og små – og vi håper at familien Pulido Ulvang blir faste medlemmer av parkrun teamet framover.

Dela med vänner:

Kommentera och diskutera:

Haga with copper tents

This week’s photo round-up from around the Nordics

It’s still hot, hot, hot everywhere in the Nordics! Here’s some action shots from this week’s events. We hope that you can join us again this Saturday! Fika time after Uppsala parkrun   Volunteer t-shirts on display for Anne & Henrik, two legends of Amager Fælled parkrun   It feels good to reach the turnaround…

Not-a-Runner-header

“I’m not a runner”

This article featured on the parkrun USA blog recently, and we thought it was a great read. If you have ever thought, ‘I’m not a runner’, read on and be inspired!   “I’m not a runner.” Many of us have uttered this phrase, however the line between “runner” and “non-runner” seems to vary from person…