Nyheter - 11th October 2017
Taggar:

Norges yngste medlem av frivillig-teamet

norwegian newsletter title pic

Lørdag 23. september fikk Tøyen parkrun et nytt medlem av frivillig-teamet – 6 år gamle Patrick Pulido Ulvang var med som en av vaktene rundt løypen. Han jobbet hardt for å sikre at alle som gikk eller løp den dagen fikk et stor smil og en ‘high five.’ Det spilte ikke noe rolle at den gule vesten rakk han ned til knærne, han heiet alle rundt løypen med stor iver.
 
Broren til Patrick, Daniel, var nemlig med som en av våre yngste løpere den dagen. Det var nok han som fikk den største hyllesten fra Patrick som også fulgte han de siste meterne frem til målstreken.
 
norwegian newsletter article 1
 
Patrick og søsteren Emilia var tilbake uken etterpå. Denne gangen var det mamma, Cristina og pappa Tor Christian som løp. Men denne dagen var det Stella Kuit som fikk den største applausen. Hun var nemlig på besøk fra Irland for å gjennomføre sitt 150. parkrun!
 
parkrun er for alle, store og små – og vi håper at familien Pulido Ulvang blir faste medlemmer av parkrun teamet framover.

Dela med vänner:

Kommentera och diskutera:

orebro pic for newsletter

Photos from around the Nordics from last weekend

It may still be cold, snowy and icy, but that didn’t dent the spirits of parkrunners around the Nordics last weekend. Here’s a few favourite photos from Sweden, Finland and Norway:   Tom O’Gordon and Sara Alexopoulou at Haga parkrun   Paul Cowling and Sofia Dahlgren also at Haga parkrun   Chariots and shorts  …

Phil-Katherine

Registrera dig till nya Malmö parkrun!

Webbsidan för Malmö Ribersborg parkrun är nu ’live’, så du kan nu registrera dig till parkrun med Malmö Ribersborg som din hemma parkrun.   Du kan också gå in och kolla på banan här.   Här är också den tidigare artikeln om det nya eventet, och ’Event Directors’ Phil och Katherine, drivkraften bakom Malmö Ribersborg…