Press - 16th November 2017
Taggar:

Maria deltar i parkrun: ”Det krävs ingen föranmälan och är gratis!”

TV4 pic

Maria Forsblom är denna lördagsmorgon ute och deltar i parkrun. Varje lördag samlas runt 200 000 löpentusiaster i 17 länder för att delta i ett 5 km långt kostnadsfritt lopp. Det är en folkrörelse vars syfte är att få in motionen i folks vardag och göra det till en rutin. Men lika viktigt är fikastunden efter. Maria pratar med både initiativtagare och deltagare från världen över.

Dela med vänner:

Kommentera och diskutera:

INTERVALS

Introducing: Interval Training

In our four-part training series, we’ll be introducing some of the training methods you can use to help you improve your running and your parkrun PB, whilst showing how a couple of tweaks to your mid-week training can help you become a more confident runner, whatever your aspirations!   In this instalment, we’re discussing Interval Training.  …

46721610942_621260e4fe_b

Running across Europe

Regular UK parkrunner Steve Doswell came to Copenhagen and Malmö on New Year’s Day to complete the Øresund parkrun double. Not only did this leave him with just three more parkruns to go to join the 250 club, it also took him a step nearer to completing a major fund-raising challenge.   Steve told us…