Press - 16th November 2017
Taggar:

Maria deltar i parkrun: ”Det krävs ingen föranmälan och är gratis!”

TV4 pic

Maria Forsblom är denna lördagsmorgon ute och deltar i parkrun. Varje lördag samlas runt 200 000 löpentusiaster i 17 länder för att delta i ett 5 km långt kostnadsfritt lopp. Det är en folkrörelse vars syfte är att få in motionen i folks vardag och göra det till en rutin. Men lika viktigt är fikastunden efter. Maria pratar med både initiativtagare och deltagare från världen över.

Dela med vänner:

Kommentera och diskutera:

jyri cover shot

Who has completed the most events in YOUR country?

Walking, jogging or running all the events in each different parkrun territory has become a familiar challenge to dedicated parkrunners. It gives people a reason to travel, discover new places and meet new friends, all in the pursuit of parkrun.   Here in the Nordics, we look at the parkrunners who hold the records for…

Trondheim nov cover

Another week, another record turnout for parkrun Nordics!

Despite the shortening days and the dropping temperatures, this Saturday saw plenty of records fall with:   – More events than ever before (22)   – More runners than ever before (1062)   – More volunteers than ever before (143)   All for free, organised by volunteers with plenty of parkrun love!   Here’s how…