Press - 16th November 2017
Taggar:

Maria deltar i parkrun: ”Det krävs ingen föranmälan och är gratis!”

TV4 pic

Maria Forsblom är denna lördagsmorgon ute och deltar i parkrun. Varje lördag samlas runt 200 000 löpentusiaster i 17 länder för att delta i ett 5 km långt kostnadsfritt lopp. Det är en folkrörelse vars syfte är att få in motionen i folks vardag och göra det till en rutin. Men lika viktigt är fikastunden efter. Maria pratar med både initiativtagare och deltagare från världen över.

Dela med vänner:

Kommentera och diskutera:

1000 Nordic parkrunners header

parkrun Nordic 1000+ runners!

It’s now over 9 years since parkrun started up in the Nordics, with the first event in Copenhagen’s Amager Faelled parkrun in early May 2009. There were 20 runners that day, supported by 7 volunteers, including Henrik Poulsen, who remains the Event Director to the current day, 480 events later!   But it is only…

pic of Claire for newsletter1

I did it!

I’m not a fast runner (Editors note: everything is relative Claire!) in fact since discovering parkrun back in 2012 I have managed to run the 5km distance in less than 30 minutes just once, and that course was nice and flat! Haga parkrun is definitely not flat so when I was challenged by Deri Thomas…