Press - 16th November 2017
Taggar:

Maria deltar i parkrun: ”Det krävs ingen föranmälan och är gratis!”

TV4 pic

Maria Forsblom är denna lördagsmorgon ute och deltar i parkrun. Varje lördag samlas runt 200 000 löpentusiaster i 17 länder för att delta i ett 5 km långt kostnadsfritt lopp. Det är en folkrörelse vars syfte är att få in motionen i folks vardag och göra det till en rutin. Men lika viktigt är fikastunden efter. Maria pratar med både initiativtagare och deltagare från världen över.

Dela med vänner:

Kommentera och diskutera:

4 million

The Golden barcode!

parkrun started in Sweden back in August 2016 and is fascinating to look back at the barcodes of the people who signed up at that time, as it shows that in this relatively short period of time, the total number of parkrunners worldwide incredibly has doubled, going from around 2.5 million parkrunners to the imminent…

Volunteers photo blog

A quick guide to parkrun volunteering

Thousands of volunteers show up at their local parks every Saturday so we can all enjoy parkrun. Here’s a quick guide to volunteering and how you can get involved.   The Volunteer Roles Every parkrun has: • Event Director – gives the briefing and makes sure the event goes to plan. Don’t worry if it’s…