Nyheter - 8th February 2018
Taggar:

CauseyWestling fortsätter att vara stolt sponsor av parkrun!

Causey Westling 2

Vi på CauseyWestling är övertygade om att en helhetssyn på människan och företagande utgör grunden till ett långsiktigt och hållbart entreprenörskap. Därför arbetar vi aktivt med att främja våra medarbetares hälsa och välbefinnande, och försöker skapa goda förutsättningar för dem att våga vara innovativa och finna nya vägar.

Från gemensam företagsträning till regelbundna utbildningar strävar vi efter att ge våra medarbetare de förutsättningar som behövs för att de ska utvecklas och må bra, vilket i förlängningen också medverkar till företagets utveckling. Vi är övertygade om att ett hållbart företagande börjar med en hållbar människa.

parkrun delar våra värderingar kring ett helhetsperspektiv på hälsa och välmående. I ett samhälle där både fysisk och psykisk ohälsa ökar ser vi parkrun som ett fantastiskt initiativ i rätt riktning som vi är mycket stolta över att bidra till.

CauseyWestling är en fullservicebyrå för skattefrågor avseende fastigheter. Vi bistår Sveriges största fastighetsägare vid deras fastighetsinvesteringar.

Dela med vänner:

Kommentera och diskutera:

norwegian newsletter title pic

Reasons for the success of parkrun

Each week, throughout the world, runners and walkers gather on a Saturday morning at a parkrun event to run or walk 5 km. Many ‘parkrunners’ have become firmly committed to attending each week. These parkrunners have progressed from initially becoming aware of the weekly event to professing allegiance and even feeling a bit ‘odd’ if…

huddinge  fire

Highlights from last week

Across the Nordics, four events survived the weather last weekend, with the long-awaited return of Toyen parkrun in Oslo, together with Tampere in Finland and Haga and Huddinge in Sweden.   It was cold and snowy across all events, but that didn’t dampen the spirits of the people taking part as you can see from…