Nyheter - 8th February 2018
Taggar:

CauseyWestling fortsätter att vara stolt sponsor av parkrun!

Causey Westling 2

Vi på CauseyWestling är övertygade om att en helhetssyn på människan och företagande utgör grunden till ett långsiktigt och hållbart entreprenörskap. Därför arbetar vi aktivt med att främja våra medarbetares hälsa och välbefinnande, och försöker skapa goda förutsättningar för dem att våga vara innovativa och finna nya vägar.

Från gemensam företagsträning till regelbundna utbildningar strävar vi efter att ge våra medarbetare de förutsättningar som behövs för att de ska utvecklas och må bra, vilket i förlängningen också medverkar till företagets utveckling. Vi är övertygade om att ett hållbart företagande börjar med en hållbar människa.

parkrun delar våra värderingar kring ett helhetsperspektiv på hälsa och välmående. I ett samhälle där både fysisk och psykisk ohälsa ökar ser vi parkrun som ett fantastiskt initiativ i rätt riktning som vi är mycket stolta över att bidra till.

CauseyWestling är en fullservicebyrå för skattefrågor avseende fastigheter. Vi bistår Sveriges största fastighetsägare vid deras fastighetsinvesteringar.

Dela med vänner:

Kommentera och diskutera:

Sean-Doyle

Back from the dead

On this day in 2013 – the 12th of May – Sean Doyle woke up from an induced coma to be told he’d had a heart attack/cardiac arrest at Huddersfield parkrun. His odds of survival had been 6%.   Since that fateful day five years ago Sean has run 7,000 miles, including 150 parkruns, and…

Örebro parkrun #53

Vi hjälps åt!

Jag har alltid varit periodare när det gäller löpning (läs, hatade löpning förut men var lite tvungen…). Har under senaste 1½ året sprungit regelbundet, mycket tack vare parkrun. Jag kan ses på lördagarsmornar rusandes iväg med en minst sagt övertänd röd irländsk setter som heter Maggan. I skrivande stund har jag sprungit hela 27 st…