Nyheter - 8th February 2018
Taggar:

CauseyWestling fortsätter att vara stolt sponsor av parkrun!

Causey Westling 2

Vi på CauseyWestling är övertygade om att en helhetssyn på människan och företagande utgör grunden till ett långsiktigt och hållbart entreprenörskap. Därför arbetar vi aktivt med att främja våra medarbetares hälsa och välbefinnande, och försöker skapa goda förutsättningar för dem att våga vara innovativa och finna nya vägar.

Från gemensam företagsträning till regelbundna utbildningar strävar vi efter att ge våra medarbetare de förutsättningar som behövs för att de ska utvecklas och må bra, vilket i förlängningen också medverkar till företagets utveckling. Vi är övertygade om att ett hållbart företagande börjar med en hållbar människa.

parkrun delar våra värderingar kring ett helhetsperspektiv på hälsa och välmående. I ett samhälle där både fysisk och psykisk ohälsa ökar ser vi parkrun som ett fantastiskt initiativ i rätt riktning som vi är mycket stolta över att bidra till.

CauseyWestling är en fullservicebyrå för skattefrågor avseende fastigheter. Vi bistår Sveriges största fastighetsägare vid deras fastighetsinvesteringar.

Dela med vänner:

Kommentera och diskutera:

Festningen 3 gens cover

This week’s photos – from the events that beat the ice!

We’re glad to say that all the Danish events were able to go ahead on Saturday, but an icy grip took hold in the rest of the Nordics, with only 5 events across the other three countries beating the freeze.   This meant that we had just 13 events go ahead this past weekend, but…

Lasse tailrunner cover

From Denmark to Dresden, with parkrun love!

Since 2011, my mother (Who now has 250+ runs) tried to persuade me to run parkrun with her, she knew I enjoyed running. Sadly I was working every Saturday morning, and was therefore unable to participate. However in 2014 I changed jobs and was able to try it out.     Obviously I loved it……