Nyheter - 8th February 2018
Taggar:

CauseyWestling fortsätter att vara stolt sponsor av parkrun!

Causey Westling 2

Vi på CauseyWestling är övertygade om att en helhetssyn på människan och företagande utgör grunden till ett långsiktigt och hållbart entreprenörskap. Därför arbetar vi aktivt med att främja våra medarbetares hälsa och välbefinnande, och försöker skapa goda förutsättningar för dem att våga vara innovativa och finna nya vägar.

Från gemensam företagsträning till regelbundna utbildningar strävar vi efter att ge våra medarbetare de förutsättningar som behövs för att de ska utvecklas och må bra, vilket i förlängningen också medverkar till företagets utveckling. Vi är övertygade om att ett hållbart företagande börjar med en hållbar människa.

parkrun delar våra värderingar kring ett helhetsperspektiv på hälsa och välmående. I ett samhälle där både fysisk och psykisk ohälsa ökar ser vi parkrun som ett fantastiskt initiativ i rätt riktning som vi är mycket stolta över att bidra till.

CauseyWestling är en fullservicebyrå för skattefrågor avseende fastigheter. Vi bistår Sveriges största fastighetsägare vid deras fastighetsinvesteringar.

Dela med vänner:

Kommentera och diskutera:

Malmö cover pic

This week’s photos from around the Nordics

The cracks in the summer weather started to appear this week, with some very wet pictures sent in from some parts of our region this week. With nearly 900 runners hitting our events this week, it was nice to welcome people back from their summer holidays. Here’s some photos from a few of our events:…

leo cover pic1

Making friends at parkrun

The summer holidays has meant a trip ‘home’ for me, back to the UK for a chance to catch up with family and friends. And of course the chance to experience a couple of new parkrun events!   It’s one of the many pleasures of parkrun to discover new events and enjoy running in new…