Nyheter - 8th February 2018
Taggar:

CauseyWestling fortsätter att vara stolt sponsor av parkrun!

Causey Westling 2

Vi på CauseyWestling är övertygade om att en helhetssyn på människan och företagande utgör grunden till ett långsiktigt och hållbart entreprenörskap. Därför arbetar vi aktivt med att främja våra medarbetares hälsa och välbefinnande, och försöker skapa goda förutsättningar för dem att våga vara innovativa och finna nya vägar.

Från gemensam företagsträning till regelbundna utbildningar strävar vi efter att ge våra medarbetare de förutsättningar som behövs för att de ska utvecklas och må bra, vilket i förlängningen också medverkar till företagets utveckling. Vi är övertygade om att ett hållbart företagande börjar med en hållbar människa.

parkrun delar våra värderingar kring ett helhetsperspektiv på hälsa och välmående. I ett samhälle där både fysisk och psykisk ohälsa ökar ser vi parkrun som ett fantastiskt initiativ i rätt riktning som vi är mycket stolta över att bidra till.

CauseyWestling är en fullservicebyrå för skattefrågor avseende fastigheter. Vi bistår Sveriges största fastighetsägare vid deras fastighetsinvesteringar.

Dela med vänner:

Kommentera och diskutera:

jyri cover shot

Who has completed the most events in YOUR country?

Walking, jogging or running all the events in each different parkrun territory has become a familiar challenge to dedicated parkrunners. It gives people a reason to travel, discover new places and meet new friends, all in the pursuit of parkrun.   Here in the Nordics, we look at the parkrunners who hold the records for…

Trondheim nov cover

Another week, another record turnout for parkrun Nordics!

Despite the shortening days and the dropping temperatures, this Saturday saw plenty of records fall with:   – More events than ever before (22)   – More runners than ever before (1062)   – More volunteers than ever before (143)   All for free, organised by volunteers with plenty of parkrun love!   Here’s how…