Nyheter - 21st March 2018
Taggar:

Skatås parkrun – alternativ vinterbana

skatås Mari

Denna vecka provkör Skatås parkrun en alternativ ”out and back” vinterbana som förhoppningsvis kommer göra det möjligt för teamet att arrangera parkrun genom hela vintern. Deltagarna kommer känna igen de första två kilometerna ut till Härlanda tjärn. Men istället för att vända till höger och fortsätta uppför backen bakom kiosken vid stranden ska deltagarna vända till vänster och fortsätta på den större grusvägen (“åttan”) fram en kon. Där ska man göra en u-sväng och gå, jogga eller springa tillbaka förbi Härlanda tjärn och vidare in till målet vid Skatås motionscentrum. Denna bana får mer sol och en mer regelbunden tillförsel av grus än vår vanliga bana, där det kan ta veckor innan isen smälter. Förhoppningsvis betyder detta att vår vinterbana är mer löpbar under vintermånaderna än vår nuvarande bana.
 
En ritning av den nya banan kan ses nedan.
 
Skatås new bana
 
Feedback från deltagarna är mycket uppskattad!

Dela med vänner:

Kommentera och diskutera:

rihards

parkrun IS really for EVERYONE!

At parkrun we aim to reach out to as many different people in our local community as possible. parkrun is really for EVERYONE! At Örebro parkrun we have several people who take part who are hearing impaired. Here’s what two of them, Rihards and Tommy, think about parkrun.   Rihards is known for his incredible…

rihards

parkrun ÄR verkligen för ALLA!

På parkrun strävar vi efter att nå ut till så många olika människor inom våra lokalsamhällen som möjligt. parkrun är verkligen för ALLA! På Örebro parkrun har vi flera som springa som är hörselskadade; här är en berättelse från Rihards och Tommy, två av de.   Bild: Rihards som är känd för sin spänst!  …