Nyheter - 6th September 2018
Taggar:

Bergen løvstien parkrun lanseres i oktober!

Bergen cover

Bergen løvstien parkrun vil foregå på den vakre Løvstien, like ved foten av Løvstakken i Bergen. Som overalt i Bergen vil det være bakker, men frykt ikke – løypen er laget slik at man unngår den bratteste og lengste av dem.
 
IMG_1162
Utsikten fra start/målområdet med Puddefjorden i bakgrunnen
 
Bonusen vil være en nydelig utsikt over hele byen som gjør turen verdt slitet. Løvstien befinner seg omtrent 2,5 km utenfor sentrum, men er lett å komme seg til med buss. Etter at vi har løpt møtes vi på kafeén til det populære vitensenteret VilVite. VilVite har mange spennende aktiviteter for både voksne og barn, og et besøk her etter løpeturen anbefales på det sterkeste.
 
Etter mitt første parkrun i Stavanger i mai, tenkte jeg umiddelbart at dette var noe vi burde få til i Bergen også. Jeg hadde vært klar over parkrun-konseptet i flere år, hadde hatt lyst å løpe parkrun like lenge – men ingenting skjedde før jeg løp i Stavanger denne maidagen. Siden da har jeg arbeidet med å finne en bra og passende løype for Bergen, noe som var veldig utfordrene til tross for at Bergen har et stort utvalg av fjell og stier å løpe på. Jeg tok turen til Tøyenparken i Oslo og fikk løpt parkrun der. Dette inspirterte meg veldig i veien videre mot etablering.
 
IMG_1160
Stien er bred og består av grus hele veien
 
Jeg skal innrømme at Løvstien aldri var på radaren min for parkrun. Jeg trodde at jeg visste om alle stedene å løpe i Bergen, jeg har tross alt bodd og løpt i denne byen i 10 år – men der tok jeg feil. Jeg ble heldigvis tipset om Løvstien fra en av de frivillige i gruppen min og resten er historie. Bergen er kjent for å arrangere svært mange løp året rundt, men dette vil være det første i Løvstien. Vi håper at Bergen tar godt i mot parkrun og vil bli med i fellesskapet vårt. Vi gleder oss til 13. oktober og håper vi ser deg der.

 

Heidi Espedal løper Tøyen parkrun Foto: kondis.no
Heidi_Espedal_IMG_5751
 
Heidi Espedal
A4542748
Bergen Løvstien parkrun

Dela med vänner:

Kommentera och diskutera:

p42a

Världens Barn P4 Örebro / Örebro parkrun

Lördagen den 29:e september är inte vilken parkrun-lördag som helst i Örebro. Vi har fått den stora äran att tillsammans med P4 Örebro Sveriges Radio hålla i ett evenemang som ger oss chansen till att bidra till något fantastiskt – springa in pengar för Världens Barn!   Världens Barn är en riksinsamling i samarbete med…

4 million

The Golden barcode!

parkrun started in Sweden back in August 2016 and is fascinating to look back at the barcodes of the people who signed up at that time, as it shows that in this relatively short period of time, the total number of parkrunners worldwide incredibly has doubled, going from around 2.5 million parkrunners to the imminent…