Nieuws - 31st October 2019
Tags:

parkrun plannen – voorbereidingen voor de start van de eerste evenementen in 2020

cover 2

Na veel reacties op onze oproep voor nieuwe evenementen en een succesvol bezoek aan verschillende locaties in Nederland, beginnen de plannen om de eerste parkruns in 2020 op te starten concrete vormen aan te nemen.
 
Beslissingen over routes worden afgerond, toestemming aangevraagd en teams samengesteld. Ons doel is om de eerste parkrun in maart van start te laten gaan. Meerdere evenementen zullen daarna snel volgen.
 
Zodra de startdatum van een evenement bevestigd is, zullen we die bekend maken op de blog van parkrun Nederland, dus hou de site in de gaten voor updates.
 
3

 
De website van parkrun Nederland is onder constructie en zal uiteraard live gaan met alle details voordat het eerste evenement van start gaat. Vanaf dat moment kunnen mensen zich dan ook gaan registreren voor hun lokale parkrun.
 
In de eerste fase hopen we evenementen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht, Groningen, Utrecht en Nijmegen op te starten.
 
1
 
We zijn ook bezig om parkrun op te zetten in Leiden, Haarlem, Delft, Alkmaar, Enschede, Zwolle, Breda, Gouda, Arnhem, Hilversum en Amersfoort. Laat het ons weten als je interesse hebt om daarmee te helpen. Jouw hulp kan het verschil maken om een evenement snel van start te laten gaan!
 
Staat jouw woonplaats nog niet op de lijst? Maak je geen zorgen: stuur ons een berichtje als je meer wilt weten of als je wilt helpen om in meer plaatsen in Nederland parkrun op te zetten.
 
2
 
Nogmaals dank aan alle parkrunpioniers die achter de schermen hard aan het werk zijn om parkrun in Nederland van de grond te krijgen. Jullie zijn geweldig!
 
We kijken uit naar een geweldig 2020 met parkrun in Nederland!
 
#loveparkrun

Deel met je vrienden:

COVID_APR_WEEK_NEWS1-900x416

COVID-19 (Coronavirus) Update: 13 april

Het was fantastisch om te zien dat 48 junior parkrun evenementen afgelopen zondag terugkeerden in Engeland. Maar liefst 4.000 kinderen passeerden de finishlijn waarvan 1.000 voor het eerst meededen. We zijn ongelofelijk trots op alle evenement-teams die voor het eerst in 13 maanden hun evenement organiseerden en we zijn onder de indruk van de overwegend…

COVID_APR_WEEK_1_NEWS

COVID-19 (Coronavirus) Update: 6 april

De situatie rondom Covid-19 (Coronavirus) kunnen we met gemak voor bijna ieder parkrun-land als turbulent omschrijven.   Sommige parkrun-landen gaan toenemende lockdown restricties tegemoet, Andere landen beginnen langzaam het licht aan het einde van de tunnel te zien.   In Zuid-Afrika paste de overheid de richtlijnen binnen Alert level 1 aan waardoor de capaciteit voor…