Nieuws - 31st October 2019
Tags:

parkrun plannen – voorbereidingen voor de start van de eerste evenementen in 2020

cover 2

Na veel reacties op onze oproep voor nieuwe evenementen en een succesvol bezoek aan verschillende locaties in Nederland, beginnen de plannen om de eerste parkruns in 2020 op te starten concrete vormen aan te nemen.
 
Beslissingen over routes worden afgerond, toestemming aangevraagd en teams samengesteld. Ons doel is om de eerste parkrun in maart van start te laten gaan. Meerdere evenementen zullen daarna snel volgen.
 
Zodra de startdatum van een evenement bevestigd is, zullen we die bekend maken op de blog van parkrun Nederland, dus hou de site in de gaten voor updates.
 
3

 
De website van parkrun Nederland is onder constructie en zal uiteraard live gaan met alle details voordat het eerste evenement van start gaat. Vanaf dat moment kunnen mensen zich dan ook gaan registreren voor hun lokale parkrun.
 
In de eerste fase hopen we evenementen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht, Groningen, Utrecht en Nijmegen op te starten.
 
1
 
We zijn ook bezig om parkrun op te zetten in Leiden, Haarlem, Delft, Alkmaar, Enschede, Zwolle, Breda, Gouda, Arnhem, Hilversum en Amersfoort. Laat het ons weten als je interesse hebt om daarmee te helpen. Jouw hulp kan het verschil maken om een evenement snel van start te laten gaan!
 
Staat jouw woonplaats nog niet op de lijst? Maak je geen zorgen: stuur ons een berichtje als je meer wilt weten of als je wilt helpen om in meer plaatsen in Nederland parkrun op te zetten.
 
2
 
Nogmaals dank aan alle parkrunpioniers die achter de schermen hard aan het werk zijn om parkrun in Nederland van de grond te krijgen. Jullie zijn geweldig!
 
We kijken uit naar een geweldig 2020 met parkrun in Nederland!
 
#loveparkrun

Deel met je vrienden:

cover 2

parkrun plannen – voorbereidingen voor de start van de eerste evenementen in 2020

Na veel reacties op onze oproep voor nieuwe evenementen en een succesvol bezoek aan verschillende locaties in Nederland, beginnen de plannen om de eerste parkruns in 2020 op te starten concrete vormen aan te nemen.   Beslissingen over routes worden afgerond, toestemming aangevraagd en teams samengesteld. Ons doel is om de eerste parkrun in maart…

cover

parkrun plans – getting ready to launch our first events in 2020

After an amazing response to our request for new events and a successful recent tour of the country, things are coming together for the launch of our first events in the Netherlands in 2020. Routes are being finalised, permission is being obtained and teams are being assembled.   We are working towards a start dates in…