Nieuws - 31st October 2019
Tags:

parkrun plannen – voorbereidingen voor de start van de eerste evenementen in 2020

cover 2

Na veel reacties op onze oproep voor nieuwe evenementen en een succesvol bezoek aan verschillende locaties in Nederland, beginnen de plannen om de eerste parkruns in 2020 op te starten concrete vormen aan te nemen.
 
Beslissingen over routes worden afgerond, toestemming aangevraagd en teams samengesteld. Ons doel is om de eerste parkrun in maart van start te laten gaan. Meerdere evenementen zullen daarna snel volgen.
 
Zodra de startdatum van een evenement bevestigd is, zullen we die bekend maken op de blog van parkrun Nederland, dus hou de site in de gaten voor updates.
 
3

 
De website van parkrun Nederland is onder constructie en zal uiteraard live gaan met alle details voordat het eerste evenement van start gaat. Vanaf dat moment kunnen mensen zich dan ook gaan registreren voor hun lokale parkrun.
 
In de eerste fase hopen we evenementen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht, Groningen, Utrecht en Nijmegen op te starten.
 
1
 
We zijn ook bezig om parkrun op te zetten in Leiden, Haarlem, Delft, Alkmaar, Enschede, Zwolle, Breda, Gouda, Arnhem, Hilversum en Amersfoort. Laat het ons weten als je interesse hebt om daarmee te helpen. Jouw hulp kan het verschil maken om een evenement snel van start te laten gaan!
 
Staat jouw woonplaats nog niet op de lijst? Maak je geen zorgen: stuur ons een berichtje als je meer wilt weten of als je wilt helpen om in meer plaatsen in Nederland parkrun op te zetten.
 
2
 
Nogmaals dank aan alle parkrunpioniers die achter de schermen hard aan het werk zijn om parkrun in Nederland van de grond te krijgen. Jullie zijn geweldig!
 
We kijken uit naar een geweldig 2020 met parkrun in Nederland!
 
#loveparkrun

Deel met je vrienden:

60685640_2368228289891626_3977738679350198272_o

Spotlight on: The Republic of Ireland

The parkrun family is made up of 22 countries around the world, and we’ll be taking a closer look at a number of them.   This week it’s the Republic of Ireland (ROI), and Country Manager Matt Shields tells us all about the history of parkrun Ireland.   parkrun first came to the island of…

EUNaEKVXYAEOfco-9900000000079e3c

Zes manieren om parkrun thuis te beleven

Na 15 jaar onafgebroken op de zaterdag te hebben plaatsgevonden, vindt parkrun momenteel geen doorgang en zul jij, net als wij, vast je zaterdagochtendroutine missen.   We hebben zes manieren bedacht waarmee je parkrun kunt beleveven terwijl je gewoon lekker thuis blijft…   1. Trek je parkrun shirt aan en vertegenwoordig parkrun We brengen inmiddels allemaal het grootste deel van…