Nieuws - 27th November 2019
Tags:

Rotterdam maakt zich klaar voor parkrun

Rotterdam1

Op veel plaatsen in Nederland wordt momenteel hard gewerkt aan het opzetten van parkrun. Een belangrijk onderdeel hiervan is natuurlijk het uitstippelen van een mooie route! En daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen. Verschillende teams testen iedere zaterdagochtend al de beoogde route voor parkrun in hun stad.

Rotterdam3

Eén van deze teams is het team in Rotterdam:

“Een groeiende groep enthousiastelingen verzamelt iedere zaterdagochtend om 9 uur in het Kralingse Bos voor een ronde van 5 kilometer. De route loopt door de bospaden en langs de Kralingse Plas. Onderweg is er een prachtig uitzicht over de skyline van de stad, en wanneer je richting de finish loopt wordt je beloond met een heuse Hollandse molen.

Rotterdam2

De groep bestaat uit Nederlanders en expats die parkrun al kennen van thuis. Tijdens het lopen en na afloop onder het genot van pannenkoeken leren we elkaar beter kennen en bespreken we wat er allemaal nog moet gebeuren om onszelf voor te bereiden op de officiele lancering. Wij kijken alvast enorm uit naar de start van parkrun in Rotterdam!”

Ben jij ook zo enthousiast? Kom dan gerust eens langs op zaterdagochtend om de route samen met ons te testen, en alvast het parkrun-gevoel te ervaren. Mail naar nederland@parkrun.com en dan brengen we je in contact met de lokale parkrunners!

Deel met je vrienden:

84400880_2877761335670639_8284191860361003008_o

How does parkrun actually work?

You’ve heard of parkrun and are thinking of coming along, but you’re not quite sure how it works…   We’ve put together this handy guide taking you through parkrun step-by-step!   1. Signing up   It’s completely free to register and you only need to sign-up once. Simply complete this form and then either print…

Cover

Hoe werkt parkrun eigenlijk?

Je hebt van parkrun gehoord en je denkt er aan om mee te doen, maar je weet nog niet helemaal hoe het allemaal werkt.   We hebben daarom deze handleiding gemaakt om je stap-voor-stap bekend te maken met parkrun!   1. Registreren   Registreren voor parkrun is geheel gratis en je hoeft dit maar één…