Nieuws - 27th November 2019
Tags:

Rotterdam maakt zich klaar voor parkrun

Rotterdam1

Op veel plaatsen in Nederland wordt momenteel hard gewerkt aan het opzetten van parkrun. Een belangrijk onderdeel hiervan is natuurlijk het uitstippelen van een mooie route! En daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen. Verschillende teams testen iedere zaterdagochtend al de beoogde route voor parkrun in hun stad.

Rotterdam3

Eén van deze teams is het team in Rotterdam:

“Een groeiende groep enthousiastelingen verzamelt iedere zaterdagochtend om 9 uur in het Kralingse Bos voor een ronde van 5 kilometer. De route loopt door de bospaden en langs de Kralingse Plas. Onderweg is er een prachtig uitzicht over de skyline van de stad, en wanneer je richting de finish loopt wordt je beloond met een heuse Hollandse molen.

Rotterdam2

De groep bestaat uit Nederlanders en expats die parkrun al kennen van thuis. Tijdens het lopen en na afloop onder het genot van pannenkoeken leren we elkaar beter kennen en bespreken we wat er allemaal nog moet gebeuren om onszelf voor te bereiden op de officiele lancering. Wij kijken alvast enorm uit naar de start van parkrun in Rotterdam!”

Ben jij ook zo enthousiast? Kom dan gerust eens langs op zaterdagochtend om de route samen met ons te testen, en alvast het parkrun-gevoel te ervaren. Mail naar nederland@parkrun.com en dan brengen we je in contact met de lokale parkrunners!

Deel met je vrienden:

Maximapark, Utrecht

Wat parkrun zo leuk maakt..

Click here for the English version.   Wat parkrun zo leuk maakt is dat het een erg open en ondersteunende hardloop-gemeenschap is, waarin mensen van over de hele wereld, met verschillende niveaus en ervaring in hardlopen bij elkaar komen. De parkrun teams in Nederland bestaan dan ook uit ‘expats’, die hun thuis-parkrun missen, en Nederlandse…

Maximapark, Utrecht

One of the great things about parkrun..

Klik hier voor de Nederlandse versie.   One of the great things about parkrun is that it’s a very supportive and inclusive running community that brings together people from all over the world, with different levels of running experience and abilities. The local parkrun teams in the Netherlands are made up of ‘expats’, who used…