Nieuws - 3rd December 2019

Goed nieuws uit Nijmegen – de route is bepaald

Parkrunpavilioen

Click here for the English version.

In de afgelopen weken heeft parkrun Nijmegen enkele potentiele routes uitgeprobeerd in het Goffertpark om te kijken wat nou de perfecte parkrunroute is. Afgelopen zaterdag hebben we een nieuwe mijlpaal bereikt: na lang beraad heeft het Nijmeegse team besloten wat de uiteindelijke perfecte route geworden is!

parkrun in Nijmegen 02

Aankomende zaterdag gaan we de route van 5 kilometer meten aan de hand van een meetwiel om zo de route parkrun proof te maken.

parkrun in Nijmegen 03

Het paviljoen op de eerste foto zal onze ontmoetingsplek zijn – we hebben het al omgedoopt tot ‘parkrunpaviljoen’.

parkrun in Nijmegen 04

Beide foto’s met de bomen aan weerszijde van de weg is de plek waar de finish zal zijn: een prachtige setting om je laatste meters naar de finishfuik af te leggen waar onze vrijwilligers je met open armen zullen begroeten. De andere foto is ook de finish, maar dan genomen van de andere kant.

parkrun in Nijmegen 05

Deel met je vrienden:

Covid

COVID-19 (Coronavirus) Update: dinsdag 7 juli

Afgelopen zaterdag stond in het teken van de terugkeer van parkrun in Nieuw-Zeeland. Hier vonden de eerste evenementen plaats na een tijd van mondiale lockdown. Het was een terugkeer naar het normale leven van vóór de impact van corona, althans in dat deel van de wereld. Sinds het begin van deze uitdaging is het onze…

Covid

COVID-19 (Coronavirus) Update

Hierbij het laatste nieuws van Tom Williams, parkun Chief Operating Officer.