Nieuws - 3rd December 2019

Good news from Nijmegen – agreement on the ultimate route

Parkrunpavilioen

Klik hier voor de Nederlandse versie.

Over the past few weeks parkrun Nijmegen has been trialing several different potential routes at the Goffertpark to find out the ultimate parkrun course. This weekend a new milestone has been reached: after some deliberation we have finally agreed on THE perfect course!

parkrun in Nijmegen 03

This Saturday we will be measuring the 5k route with a measure wheel to make it parkrun proof.

parkrun in Nijmegen 02

The pavilion on the first photo will be our meeting point, we have cheekily named it ‘parkrun pavilion’ already.

parkrun in Nijmegen 04

Both photos with the trees on each side happen to be where the finish line is. Such a way to run, jog or walk the last meters towards the funnel where our volunteers will greet you with open arms! The other photo is the finish taken from the other way around.

parkrun in Nijmegen 05

 

Deel met je vrienden:

Covid

COVID-19 (Coronavirus) Update: dinsdag 7 juli

Afgelopen zaterdag stond in het teken van de terugkeer van parkrun in Nieuw-Zeeland. Hier vonden de eerste evenementen plaats na een tijd van mondiale lockdown. Het was een terugkeer naar het normale leven van vóór de impact van corona, althans in dat deel van de wereld. Sinds het begin van deze uitdaging is het onze…

Covid

COVID-19 (Coronavirus) Update

Hierbij het laatste nieuws van Tom Williams, parkun Chief Operating Officer.