Nieuws - 22nd December 2019

Een kerst testrun in Eindhoven

IMG_9729

Click here for the English version.

 

De afgelopen maanden is het team van parkrun Eindhoven druk bezig geweest met de voorbereidingen voor volgend jaar. Verschillende routes zijn uitgeprobeerd en weer aangepast. En de uiteindelijke route is bepaald en opgemeten. Maar hoe vaak je de route ook loopt, het blijft natuurlijk maar de vraag hoe andere de route zullen ervaren. Daarom besloot het team afgelopen zaterdag een testrun te doen met vrienden en familie en aangezien het bijna kerst is, kon een kerstthema natuurlijk niet ontbreken.

 

IMG_9825

 

 

Op zaterdagochtend, op de donkerste dag van het jaar, verzamelde zich 24 mensen bij de Karpendonkse Plas in Eindhoven voor de kerst testrun. Na een korte uitleg over de route gingen de lopers, wandelaars en hond Zeus van start.

 

IMG_9728

 

Sommige hadden hun kersttrui of kerstlegging aan, andere alleen een kerstmuts op en sommige hadden zelfs een kerstmannenpak aan. Eerst twee kleine rondjes van een halve kilometer en daarna twee rondjes van twee kilometer rond de Karpendonkse Plas.

 

IMG_9726

 

 

Al snel verdeelde de groep zich in verschillende kleinere groepjes. De snelle lopers, de wat langzamere lopers en de wandelaars. De vrijwilligers van team Eindhoven hadden zich verspreid om ervoor te zorgen dat er niemand zou verdwalen en alles liep gesmeerd. Iedereen heeft gemakkelijk zijn weg kunnen vinden over het parcours en het weer zat ook mee. De zon die verder opkwam over de plas leverde prachtige plaatjes op.

 

IMG_9735

 

 

Het was een zeer geslaagde en gezellige test run. Iedereen heeft van de run genoten en de route is goedgekeurd. Nu kan team Eindhoven zich gaan richten op de laatste voorbereidingen, zodat we in het vroege voorjaar van 2020 officieel van start kunnen.

 

IMG_9731

 

 

Na afloop van de kerst testrun stond er voor de deelnemers een heerlijk ontbijt klaar bij Eindhoven Atletiek om te vieren hoe ver we inmiddels zijn gekomen, maar ook om de feestdagen goed in te luiden.

 

 

20191221_100849_resized

 

Wij wensen iedereen natuurlijk fijne feestdagen en een heel mooi nieuw jaar. En wij hopen jullie in 2020 te kunnen verwelkomen bij onze parkrun in Eindhoven.

 

 

IMG_9732

 

Deel met je vrienden:

Covid

COVID-19 (Coronavirus) Update: dinsdag 7 juli

Afgelopen zaterdag stond in het teken van de terugkeer van parkrun in Nieuw-Zeeland. Hier vonden de eerste evenementen plaats na een tijd van mondiale lockdown. Het was een terugkeer naar het normale leven van vóór de impact van corona, althans in dat deel van de wereld. Sinds het begin van deze uitdaging is het onze…

Covid

COVID-19 (Coronavirus) Update

Hierbij het laatste nieuws van Tom Williams, parkun Chief Operating Officer.