Nieuws - 5th March 2020
Tags:

parkrun nu óók in Leiden en Amsterdam

Kagerzoom cover

Na de succesvolle start van de zes Nederlandse parkruns afgelopen zaterdag, worden er aankomend weekend twee parkruns aan het lijstje toegevoegd.
 

Een daarvan is Kagerzoom parkrun. Maak kennis met het team onder leiding van evenementcoördinatoren Enrico en Bas.
 
Kagerzoom
 

“Kagerzoom parkrun is een prachtig parcours rondom de Kagerzoom golfbaan, net buiten Leiden op de grens bij Warmond. Het is een route die dwars door de natuur gaat, met een prachtig uitzicht en waar je onderweg een molen uit 1840 tegenkomt. Ons enthousiaste team heeft de route al vaak gelopen en vindt die zo mooi, omdat er onderweg veel te zien is en het er elk seizoen anders uitziet. Dit maakt de Kagerzoom parkrun de perfecte start van je weekend. We zien je graag op 7 maart bij de eerste officiële editie van de Kagerzoom parkrun!”
 
Amsterdamse
 
Amsterdamse Bos parkrun is de tweede lokatie die zaterdag van start gaat. Het Amsterdamse Bos ligt op de grens van Amsterdam en Amstelveen. De route is één ronde door een prachtige bosrijke omgeving met de start en finish dichtbij de Boswinkel.
 
Other Amsterdam
 
Het kernteam kan niet wachten van start te gaan: ”We hebben gisteren een testrun gedaan waarbij ook alle vrijwilligersrollen verdeeld waren! Een geweldige run met een aantal ideeën voor aanpassingen die we binnenkort gaan implementeren. Het wordt nu allemaal zo écht – spannend hoe het allemaal samen begint te komen!”
 
Kom naar Leiden of Amsterdam voor de eerste parkruns daar, maar je bent uiteraard ook welkom in Eindhoven, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam of Utrecht.

Deel met je vrienden:

coronavirus update

COVID-19 (Coronavirus) Update

We vinden het belangrijk om iedereen regelmatig op de hoogte te houden, met name om je ervan te verzekeren dat we ook gedurende deze periode ons blijven inzetten om onze missie te realiseren om een gezondere, gelukkigere wereld te creëren. Ook willen we je laten weten dat we in de startblokken zullen staan om op…

share stories

Deel je verhalen

We willen meer dan ooit graag positieve foto’s, filmpjes en verhalen van parkrunners delen.   Als je wilt delen hoe je je parkrun-loze zaterdagochtend nu doorbrengt, dan horen we graag van je!