Nieuws - 11th March 2020
Tags:

Vrijwilliger in het zonnetje: Robert van Zuiderpark parkrun in Den Haag

Robert 2 cover

parkrun is trots op haar vrijwilligers. Daarom zetten we regelmatig een vrijwilliger in het zonnetje. Vandaag het verhaal van Robert: vrijwilliger bij Zuiderpark parkrun in Den Haag.
 
Mijn naam is Robert. Dankzij een applicatie op mijn telefoon om mee hard te lopen heb ik een aantal fantastische mensen in Londen leren kennen, die mij uitnodigde om tijdens een van mijn bezoeken mee te lopen met een parkrun.
 
Dit heb ik nu een aantal keer gedaan en het verbaasde mij dat Nederland dit nog niet had opgepikt. Uiteindelijk stuurde 1 van mijn vrienden daar mij een bericht dat Nederland ook op zou gaan starten. Ik heb me hierna gelijk als vrijwilliger aangemeld.
 
Robert 1
 
Ik ben dol op hardlopen en merk tijdens de parkrun dat er een enorme saamhorigheid is, groepjes die elkaar kennen, mensen die uit andere landen komen om tijdens hun vakantie even een parkrun te doen. Snel, langzaam, het maakt niet uit, het doel is bewegen.
 
Ik hoop dat ik, net als mijn vrienden in Londen, ook andere enthousiast kan maken om parkrun te gaan lopen en hopelijk zie ik jullie aan de start van de Zuiderpark parkrun.
 
Robert 2

Deel met je vrienden:

coronavirus update

COVID-19 (Coronavirus) Update

We vinden het belangrijk om iedereen regelmatig op de hoogte te houden, met name om je ervan te verzekeren dat we ook gedurende deze periode ons blijven inzetten om onze missie te realiseren om een gezondere, gelukkigere wereld te creëren. Ook willen we je laten weten dat we in de startblokken zullen staan om op…

share stories

Deel je verhalen

We willen meer dan ooit graag positieve foto’s, filmpjes en verhalen van parkrunners delen.   Als je wilt delen hoe je je parkrun-loze zaterdagochtend nu doorbrengt, dan horen we graag van je!