Nieuws - 12th March 2020
Tags:

Hoogtepunten van het tweede parkrunweekend in Nederland

Amsterdamse cover

Ook het tweede weekend van parkrun Nederland was een groot succes. Kagerzoom parkrun (Leiden) en Amsterdamse Bos parkrun hadden beide een geslaagd eerste evenement. Verder waren er in totaal 696 deelnemers en 100 fantastische vrijwilligers. Een selectie van foto’s van de hoogtepunten van de verschillende Nederlandse parkruns van afgelopen zaterdag vind je hier.

Deel met je vrienden:

coronavirus update

COVID-19 (Coronavirus) Update

We vinden het belangrijk om iedereen regelmatig op de hoogte te houden, met name om je ervan te verzekeren dat we ook gedurende deze periode ons blijven inzetten om onze missie te realiseren om een gezondere, gelukkigere wereld te creëren. Ook willen we je laten weten dat we in de startblokken zullen staan om op…

share stories

Deel je verhalen

We willen meer dan ooit graag positieve foto’s, filmpjes en verhalen van parkrunners delen.   Als je wilt delen hoe je je parkrun-loze zaterdagochtend nu doorbrengt, dan horen we graag van je!