Nieuws - 1st April 2020
Tags:

COVID-19 (Coronavirus) Update

coronavirus update

We vinden het belangrijk om iedereen regelmatig op de hoogte te houden, met name om je ervan te verzekeren dat we ook gedurende deze periode ons blijven inzetten om onze missie te realiseren om een gezondere, gelukkigere wereld te creëren. Ook willen we je laten weten dat we in de startblokken zullen staan om op het gepaste moment weer te gaan hardlopen (en natuurlijk ook weer om te gaan wandelen, joggen of om mee te helpen) en we zullen je te zijner tijd laten weten wat we allemaal doen om er straks klaar voor te zijn.
 
We willen onze sponsoren, supporters, partners en andere betrokkenen over de gehele wereld oprecht bedanken. Dit zijn ongekende tijden voor iedereen en we zijn geroerd door de vele blijken van steun voor de parkrun familie. Dank jullie wel.
 
Onze communicatie- en gezondheid & welzijn teams zijn druk bezig om mensen op te beuren en om steun te verlenen aan diegenen die door de opgelegde periode van isolatie zijn getroffen. “The Great Big parkrun Quiz” heeft duizenden mensen over de hele wereld samengebracht en met “The School of parkrun” proberen we om lesmateriaal te creëren met een snufje parkrun voor diegenen die hun kinderen thuis lesgeven. De komende weken en maanden zullen we onze berichtgeving verder ontwikkelen om zo parkrunners over de hele wereld beter te kunnen ondersteunen, en weet dat we er naar streven om gedurende de hele periode er voor je te zijn.
 
Ons operations team werkt nog harder dan anders om ervoor te zorgen dat alles in gereedheid is voor de herstart, als de tijd daar is. Met ons personeel, gevestigd over de hele wereld, kijken we bijvoorbeeld naar risicobeoordelingen, verzekeringsdocumenten, waarborgcontroles en toestemming van landeigenaren. Deze dingen moeten allemaal aanwezig en in orde zijn voordat onze evenementen weer van start kunnen gaan, en met wereldwijd meer dan 2.000 evenementen die mogelijk voor meerdere maanden gesloten zijn, is het heel erg belangrijk dat we geen achterstand in dit soort dingen opbouwen voordat we weer gaan beginnen.
 
Tot slot, als onderdeel van onze belofte om te blijven communiceren met de parkrun gemeenschap gedurende de tijd van wereldwijde sociale beperkingen zijn, zullen we elke dinsdag hier een update plaatsen.
 
Dank je wel voor al je steun gedurende deze tijd.

Deel met je vrienden:

Covid

COVID-19 (Coronavirus) Update: dinsdag 7 juli

Afgelopen zaterdag stond in het teken van de terugkeer van parkrun in Nieuw-Zeeland. Hier vonden de eerste evenementen plaats na een tijd van mondiale lockdown. Het was een terugkeer naar het normale leven van vóór de impact van corona, althans in dat deel van de wereld. Sinds het begin van deze uitdaging is het onze…

Covid

COVID-19 (Coronavirus) Update

Hierbij het laatste nieuws van Tom Williams, parkun Chief Operating Officer.