Nieuws - 14th April 2020
Tags:

COVID-19 (Coronavirus) Update: Dinsdag 14 April

Corona 14 april

In de update van vorige week meldden we dat medewerkers van parkrun contact zouden leggen met alle parkrun evenement teams en ambassadeurs. Ik ben blij te kunnen melden dat we daarmee begonnen zijn, maar omdat we meer dan 2.500 gesprekken te plannen hebben zal het waarschijnlijk enkele weken duren voordat we die allemaal hebben afgerond.
 
Alhoewel nog geen enkel land ter wereld zich succesvol een weg door de COVID-19 uitdagingen heeft weten te loodsen en is teruggekeerd naar de oude situatie, beginnen sommige landen waar parkrun evenementen plaatsvinden plannen aan te kondigen om restricties geleidelijk te verminderen. We houden de richtlijnen in de diverse landen in de gaten en blijven ons inzetten om evenementen te heropenen zodra dit gepast is. Maar wanneer dat zal zijn is bijzonder complex en het is niet mogelijk om te voorspellen of dat over 2 maanden is of pas in 2021.
 
We bereiden ons voor op alle reële scenario’s en verzekeren je dat we er klaar voor zullen zijn als de tijd daar is. Ik wil ook benadrukken dat de beslissing om een parkrun-land te heropenen centraal genomen zal worden door het Global parkrun team waarbij rekening gehouden zal worden met lokaal gezondheidsadvies, operationele overwegingen en potentiële consequenties voor onze vrijwilligers en evenement-teams.
 
Op dit moment zijn alle parkrun landen officieel gesloten tot eind april, maar het is heel waarschijnlijk dat we ook nog gedurende mei gesloten zullen blijven. We zullen dit in de update van volgende week bevestigen.
 
Bedankt voor jullie steun en begrip. We komen hier sámen door.
 

Tom Williams

Chief Operating Officer

parkrun Global

Deel met je vrienden:

Covid

COVID-19 (Coronavirus) Update: dinsdag 7 juli

Afgelopen zaterdag stond in het teken van de terugkeer van parkrun in Nieuw-Zeeland. Hier vonden de eerste evenementen plaats na een tijd van mondiale lockdown. Het was een terugkeer naar het normale leven van vóór de impact van corona, althans in dat deel van de wereld. Sinds het begin van deze uitdaging is het onze…

Covid

COVID-19 (Coronavirus) Update

Hierbij het laatste nieuws van Tom Williams, parkun Chief Operating Officer.