Nieuws - 13th May 2020
Tags:

COVID-19 (Coronavirus) Update: dinsdag 12 mei

covid update

Het is nu acht weken sinds we alle parkruns wereldwijd moesten annuleren en we weten dat parkrunners overal, met hun lokale gemeenschappen, iedervoor hun eigen unieke uitdagingen staan en dolgraag weer van parkrun zouden genieten. We drukken iedereen op het hart dat we aan jullie allemaal denken en we blijven toegewijd bezig, zodat niemand vergeten wordt zodra we kunnen heropenen.
 
We weten ook dat sommigen van jullie zich afvragen of parkrun ooit terug kan keren, of in ieder geval tot er een vaccin of behandeling beschikbaar is. We kunnen de toekomst niet voorspellen of beloftes maken: zodra het mogelijk is, pakken we de draad zo snel mogelijk op. Wij hebben geen invloed op moment waarop dat kan, maar we zijn toegewijd bezig voor de hele parkrun-familie en blijven onze kennis ontwikkelen, zodat we de juiste beslissing op het juiste moment kunnen nemen.
 
Als onderdeel daarvan ben ik enorm blij dat we al 908 evenementteams en ambassadeurs hebben gesproken die gezamenlijk alle 22 parkrun landen vertegenwoordigen. Het is altijd mogelijk voor onze vrijwilligers om direct met ons te praten, maar we zullen deze officiële gesprekken op zondag 17 mei afsluiten, zodat we zorgvuldig alles kunnen beoordelen en overdenken. Ben je evenement-coördinator of ambassadeur en je zou nog een gesprek in willen plannen (of je bent van gedachten veranderd na eerder het aanbod afgeslagen te hebben), laat het ons weten.
 
Bedankt voor jullie voortdurende vertrouwen, steun en geduld.
 
Wij slaan ons hier sámen doorheen.
 
Tom Williams
Chief Operating Officer, parkrun Global

Deel met je vrienden:

Covid

COVID-19 (Coronavirus) Update: dinsdag 7 juli

Afgelopen zaterdag stond in het teken van de terugkeer van parkrun in Nieuw-Zeeland. Hier vonden de eerste evenementen plaats na een tijd van mondiale lockdown. Het was een terugkeer naar het normale leven van vóór de impact van corona, althans in dat deel van de wereld. Sinds het begin van deze uitdaging is het onze…

Covid

COVID-19 (Coronavirus) Update

Hierbij het laatste nieuws van Tom Williams, parkun Chief Operating Officer.