Nieuws - 13th May 2020
Tags:

COVID-19 (Coronavirus) Update: dinsdag 12 mei

covid update

Het is nu acht weken sinds we alle parkruns wereldwijd moesten annuleren en we weten dat parkrunners overal, met hun lokale gemeenschappen, iedervoor hun eigen unieke uitdagingen staan en dolgraag weer van parkrun zouden genieten. We drukken iedereen op het hart dat we aan jullie allemaal denken en we blijven toegewijd bezig, zodat niemand vergeten wordt zodra we kunnen heropenen.
 
We weten ook dat sommigen van jullie zich afvragen of parkrun ooit terug kan keren, of in ieder geval tot er een vaccin of behandeling beschikbaar is. We kunnen de toekomst niet voorspellen of beloftes maken: zodra het mogelijk is, pakken we de draad zo snel mogelijk op. Wij hebben geen invloed op moment waarop dat kan, maar we zijn toegewijd bezig voor de hele parkrun-familie en blijven onze kennis ontwikkelen, zodat we de juiste beslissing op het juiste moment kunnen nemen.
 
Als onderdeel daarvan ben ik enorm blij dat we al 908 evenementteams en ambassadeurs hebben gesproken die gezamenlijk alle 22 parkrun landen vertegenwoordigen. Het is altijd mogelijk voor onze vrijwilligers om direct met ons te praten, maar we zullen deze officiële gesprekken op zondag 17 mei afsluiten, zodat we zorgvuldig alles kunnen beoordelen en overdenken. Ben je evenement-coördinator of ambassadeur en je zou nog een gesprek in willen plannen (of je bent van gedachten veranderd na eerder het aanbod afgeslagen te hebben), laat het ons weten.
 
Bedankt voor jullie voortdurende vertrouwen, steun en geduld.
 
Wij slaan ons hier sámen doorheen.
 
Tom Williams
Chief Operating Officer, parkrun Global

Deel met je vrienden:

leaves

COVID-19 (Coronavirus) Update: 22 september

Op zaterdag verwelkomden we Cape Pembroke Lighthouse parkrun, in de Falklandeilanden, en alle drie evenementen in het Noordelijk Territorium van Australië terug, wederom een positief moment in de geleidelijke terugkeer van parkrun evenementen wereldwijd. Het was geweldig om de onofficiële parkrun podcast With Me Now te zien met een live stream van de Nightcliff en…

Chrissie article

Het is tijd voor actie

Het ziet er naar uit dat we in een wereld komen te leven waar afstand houden het nieuwe normaal is, en waar de risico’s die gepaard gaan met sociale interactie en het meedoen aan fysieke activiteiten geacht worden groter te zijn dan de voordelen.   Chrissie Wellington, parkrun’s Global Head of Health and Wellbeing, legt…