Nieuws - 14th May 2020
Tags:

Doe mee met de parkrun warm up voor het hele gezin!

junior warm up

Boksen? Usain Bolt? Het is tijd voor de warm-up!
 
De warm-up van deze week wordt verzorgd Kiera en Jim uit Lough Key in Ierland.
 
Doe iedere week gratis mee via ons YouTube-kanaal.

Deel met je vrienden:

sleep-cover-900x416

Slaap lekker: de sleutel tot een goede nachtrust, elke nacht!

Mijn naam is Dr Carolyn Ee en ik ben naast renner ook huisarts, researcher en gezondheids- en welzijnsadvocaat in Sydney.   Met ons leven dat sterk beïnvloed is door COVID-19 waar ook ter wereld hebben velen van ons last van slaapproblemen.   Allereerst is dit geen slecht nieuws! Het voordeel is dat we er over…

Corona update

COVID-19 (Coronavirus) Update: dinsdag 2 juni

In de update van vorige week hebben wij nogmaals aangegeven dat alle parkrun evenementen wereldwijd blijven opgeschort tot ten minste het einde van deze maand. In sommige landen was dit geheel volgens verwachting, omdat deze zich in een vroeg stadium bevinden in de strijd tegen COVID-19. In andere parkrun landen is er echter sprake van…