Nieuws - 20th May 2020
Tags:

Free Weekly Timed Podcast

FWT

De laatste Free Weekly Timed podcast staat nu online……
 
Rowan Ardill van parkrun HQ vertelt over gezondheid en welzijn.
 
Hoe houden we de gelederen binnen de parkrun-gemeenschap bij elkaar.
 
Plus een klacht van parkrun-oprichter Paul Sinton-Hewitt.
 
Te beluisteren via Apple, Spotify en alle andere podcast-kanalen.

Deel met je vrienden:

sleep-cover-900x416

Slaap lekker: de sleutel tot een goede nachtrust, elke nacht!

Mijn naam is Dr Carolyn Ee en ik ben naast renner ook huisarts, researcher en gezondheids- en welzijnsadvocaat in Sydney.   Met ons leven dat sterk beïnvloed is door COVID-19 waar ook ter wereld hebben velen van ons last van slaapproblemen.   Allereerst is dit geen slecht nieuws! Het voordeel is dat we er over…

Corona update

COVID-19 (Coronavirus) Update: dinsdag 2 juni

In de update van vorige week hebben wij nogmaals aangegeven dat alle parkrun evenementen wereldwijd blijven opgeschort tot ten minste het einde van deze maand. In sommige landen was dit geheel volgens verwachting, omdat deze zich in een vroeg stadium bevinden in de strijd tegen COVID-19. In andere parkrun landen is er echter sprake van…