Nieuws - 8th July 2020
Tags:

Free Weekly Timed Podcast

FWT

De laatste Free Weekly Timed podcast staat nu online……
 
De CEO van parkrun Nick Pearson vertelt over onze samenwerking met World Athletics
 
Helen praat met iemand die de uitdaging aangaat om 100 (not)parkruns in 100 dagen te doen

 
Te beluisteren via Apple, Spotify en alle andere podcast-kanalen.

Deel met je vrienden:

31003488801_6da0dab5de_k (1)

COVID-19 Kader

Eerder deze week hebben we aangegeven dat we ons COVID-19 kader hebben afgerond. Het beschrijft hoe evenementen georganiseerd zullen worden in die landen waar nog een zekere mate van gemeenschapsbesmetting bestaat.   We willen benadrukken dat we als onderdeel van onze terugkeer-strategie hebben besloten dat we het definiëren van de manier waarop evenementen kunnen worden…

insight

Hoe inzicht de weg wijst

Terwijl parkrun gestaag doorgroeit (zelfs tijdens een wereldwijde pandemie) is het begrijpen van de meningen en houdingen van 7 miljoen geregistreerde parkrunners niet alleen van essentieel belang, maar ook een hele uitdaging. De ontwikkeling van parkrun, van een enkel evenement en een handvol deelnemers, tot duizenden locaties op 5 continenten betekent dat het praktisch gezien…