Nieuws - 22nd July 2020
Tags:

COVID-19 (Coronavirus) Update: dinsdag 21 juli

Trees

We hebben geprobeerd om, gedurende de lockdown, consistent en transparant te zijn in onze communicatie en we geloven dat een regelmatige update van onze meest actuele positie daarmee helpt. We geloven ook dat het belangrijk is om een routine aan te houden om er zeker van te zijn dat onze gemeenschap en externe belanghebbenden eenvoudig toegang hebben tot onze meest actuele positie.
 
Ondanks dat we, bij gebrek aan bevestigde data waarop een terugkeer mogelijk is, wellicht het idee geven dat er weinig verandert, wordt er op de achtergrond grote voortgang gemaakt met onze operationele plannen en protocollen. Dit zal het mogelijk maken om over enige tijd terug te keren. We blijven samenwerken met de relevante instanties en organisaties in de diverse parkrun landen over de wereld.
 
Vooral gedurende de afgelopen week hebben we een aantal aankondigingen gezien toen overheden hun richtlijnen aanpasten, en hoe talloze sport- en bewegingsgroepen hierop reageerden. In sommige landen hebben we de terugkeer gezien van kleinschalige sportevenementen, zowel voor professionele sporters als voor recreanten, met inachtname van aanvullende protocollen.
 
Belangrijk is dat we als onafhankelijke organisatie met wereldwijd karakter niet aangesloten zijn bij een overkoepelende sportbond, en dus zelf verantwoordelijk zijn voor het creëren van richtlijnen om terug te kunnen keren en waar nodig toestemming te verkrijgen van gezondheidsautoriteiten. Dit werk gaat achter de schermen door en we delen ontwikkelingen zodra het gepast is om te doen.
 
Tegelijkertijd verkrijgen we meer inzicht van parkrunners over hun intenties en houding ten opzichte van de terugkeer van parkrun en, zoals altijd, moet het besluitproces rekening houden met onze geweldige teams van vrijwilligers.
 
Bedankt voor je voortdurende steun.
 
Tom
 
Tom Williams
Chief Operating Officer, parkrun Global

Deel met je vrienden:

ESxfhekWoAAI-FF

In de schijnwerpers: Nederland

De parkrun familie bestaat wereldwijd uit 22 landen en we nemen een kijkje bij een aantal daarvan.   Deze week is dat het meest recente lid van de parkrun familie: Nederland!    Territory Manager voor Europa, Deri Thomas, vertelt ons het verhaal achter de start van parkrun in Nederland.   De start van parkrun in…

Family warm up

Doe mee met de parkrun warm up voor het hele gezin!

De parkrun warm-up van deze week wordt verzorgd door Josephine en haar vrienden   Doe iedere week gratis mee via ons YouTube-kanaal.