Nieuws - 22nd July 2020
Tags:

COVID-19 (Coronavirus) Update: dinsdag 21 juli

Trees

We hebben geprobeerd om, gedurende de lockdown, consistent en transparant te zijn in onze communicatie en we geloven dat een regelmatige update van onze meest actuele positie daarmee helpt. We geloven ook dat het belangrijk is om een routine aan te houden om er zeker van te zijn dat onze gemeenschap en externe belanghebbenden eenvoudig toegang hebben tot onze meest actuele positie.
 
Ondanks dat we, bij gebrek aan bevestigde data waarop een terugkeer mogelijk is, wellicht het idee geven dat er weinig verandert, wordt er op de achtergrond grote voortgang gemaakt met onze operationele plannen en protocollen. Dit zal het mogelijk maken om over enige tijd terug te keren. We blijven samenwerken met de relevante instanties en organisaties in de diverse parkrun landen over de wereld.
 
Vooral gedurende de afgelopen week hebben we een aantal aankondigingen gezien toen overheden hun richtlijnen aanpasten, en hoe talloze sport- en bewegingsgroepen hierop reageerden. In sommige landen hebben we de terugkeer gezien van kleinschalige sportevenementen, zowel voor professionele sporters als voor recreanten, met inachtname van aanvullende protocollen.
 
Belangrijk is dat we als onafhankelijke organisatie met wereldwijd karakter niet aangesloten zijn bij een overkoepelende sportbond, en dus zelf verantwoordelijk zijn voor het creëren van richtlijnen om terug te kunnen keren en waar nodig toestemming te verkrijgen van gezondheidsautoriteiten. Dit werk gaat achter de schermen door en we delen ontwikkelingen zodra het gepast is om te doen.
 
Tegelijkertijd verkrijgen we meer inzicht van parkrunners over hun intenties en houding ten opzichte van de terugkeer van parkrun en, zoals altijd, moet het besluitproces rekening houden met onze geweldige teams van vrijwilligers.
 
Bedankt voor je voortdurende steun.
 
Tom
 
Tom Williams
Chief Operating Officer, parkrun Global

Deel met je vrienden:

COVID_APR_WEEK_NEWS1-900x416

COVID-19 (Coronavirus) Update: 13 april

Het was fantastisch om te zien dat 48 junior parkrun evenementen afgelopen zondag terugkeerden in Engeland. Maar liefst 4.000 kinderen passeerden de finishlijn waarvan 1.000 voor het eerst meededen. We zijn ongelofelijk trots op alle evenement-teams die voor het eerst in 13 maanden hun evenement organiseerden en we zijn onder de indruk van de overwegend…

COVID_APR_WEEK_1_NEWS

COVID-19 (Coronavirus) Update: 6 april

De situatie rondom Covid-19 (Coronavirus) kunnen we met gemak voor bijna ieder parkrun-land als turbulent omschrijven.   Sommige parkrun-landen gaan toenemende lockdown restricties tegemoet, Andere landen beginnen langzaam het licht aan het einde van de tunnel te zien.   In Zuid-Afrika paste de overheid de richtlijnen binnen Alert level 1 aan waardoor de capaciteit voor…