Nieuws - 12th August 2020
Tags:

Doe mee met de parkrun warm up voor het hele gezin!

Helen

Op veler verzoek terug van weggeweest: Helen Hood, onze eigen Head of Event Delivery, is de warming up leider van deze week!
 
Doe iedere week gratis mee via ons YouTube-kanaal.

Deel met je vrienden:

Chrissie article

Het is tijd voor actie

Het ziet er naar uit dat we in een wereld komen te leven waar afstand houden het nieuwe normaal is, en waar de risico’s die gepaard gaan met sociale interactie en het meedoen aan fysieke activiteiten geacht worden groter te zijn dan de voordelen.   Chrissie Wellington, parkrun’s Global Head of Health and Wellbeing, legt…

Big tree

COVID-19 (Coronavirus) Update: 15 september

Het is nog maar een paar nachtjes slapen. Komende zaterdag zal de Cape Pembroke Lighthouse parkrun op de Falklandeilanden opnieuw worden opgestart. Ook de drie evenementen in het Noordelijk Territorium van Australië zullen weer beginnen. Dit is een ontzettend spannend moment en ik ben ervan overtuigd dat ik voor de gehele parkrun-familie spreek als ik…