Nieuws - 12th August 2020
Tags:

Free Weekly Timed Podcast

FWT

De laatste Free Weekly Timed podcast staat nu online……
 
Tom Williams, Chief Operating Officer van parkrun, spreekt over het pas gepubliceerde Kader voor de terugkeer van parkrun
 
Tom legt uit hoe parkrun eruit zal zien wanneer we weer terugkeren
 
Te beluisteren via Apple, Spotify en alle andere podcast-kanalen.

Deel met je vrienden:

Chrissie article

Het is tijd voor actie

Het ziet er naar uit dat we in een wereld komen te leven waar afstand houden het nieuwe normaal is, en waar de risico’s die gepaard gaan met sociale interactie en het meedoen aan fysieke activiteiten geacht worden groter te zijn dan de voordelen.   Chrissie Wellington, parkrun’s Global Head of Health and Wellbeing, legt…

Big tree

COVID-19 (Coronavirus) Update: 15 september

Het is nog maar een paar nachtjes slapen. Komende zaterdag zal de Cape Pembroke Lighthouse parkrun op de Falklandeilanden opnieuw worden opgestart. Ook de drie evenementen in het Noordelijk Territorium van Australië zullen weer beginnen. Dit is een ontzettend spannend moment en ik ben ervan overtuigd dat ik voor de gehele parkrun-familie spreek als ik…