Nieuws - 26th August 2020
Tags:

Vraag Maar Raak

AMA logo

We zijn een nieuwe video serie gestart – Vraag maar raak!
 
Voor het eerste deel hebben we parkrun-oprichter Paul Sinton-Hewitt jouw vragen gesteld!
 
Droom parkrun bestemming?
Heeft hij ooit zijn barcode vergeten?
Vindt hij het vervelend als mensen parkrun met een hoofdletter P schrijven?

Deel met je vrienden:

leaves

COVID-19 (Coronavirus) Update: 22 september

Op zaterdag verwelkomden we Cape Pembroke Lighthouse parkrun, in de Falklandeilanden, en alle drie evenementen in het Noordelijk Territorium van Australië terug, wederom een positief moment in de geleidelijke terugkeer van parkrun evenementen wereldwijd. Het was geweldig om de onofficiële parkrun podcast With Me Now te zien met een live stream van de Nightcliff en…

Chrissie article

Het is tijd voor actie

Het ziet er naar uit dat we in een wereld komen te leven waar afstand houden het nieuwe normaal is, en waar de risico’s die gepaard gaan met sociale interactie en het meedoen aan fysieke activiteiten geacht worden groter te zijn dan de voordelen.   Chrissie Wellington, parkrun’s Global Head of Health and Wellbeing, legt…