Nieuws - 2nd September 2020
Tags:

Free Weekly Timed Podcast

FWT

De laatste Free Weekly Timed podcast staat nu online……
 
Professor Mike Weed vertelt over zijn analyse van de bewijzen omtrent de overdracht van COVID-19 in de buitenlucht
 
Helen zoekt uit hoe je je looptechniek kan verbeteren
 
Te beluisteren via Apple, Spotify en alle andere podcast-kanalen.

Deel met je vrienden:

leaves

COVID-19 (Coronavirus) Update: 22 september

Op zaterdag verwelkomden we Cape Pembroke Lighthouse parkrun, in de Falklandeilanden, en alle drie evenementen in het Noordelijk Territorium van Australië terug, wederom een positief moment in de geleidelijke terugkeer van parkrun evenementen wereldwijd. Het was geweldig om de onofficiële parkrun podcast With Me Now te zien met een live stream van de Nightcliff en…

Chrissie article

Het is tijd voor actie

Het ziet er naar uit dat we in een wereld komen te leven waar afstand houden het nieuwe normaal is, en waar de risico’s die gepaard gaan met sociale interactie en het meedoen aan fysieke activiteiten geacht worden groter te zijn dan de voordelen.   Chrissie Wellington, parkrun’s Global Head of Health and Wellbeing, legt…