Nieuws - 23rd September 2020
Tags:

COVID-19 (Coronavirus) Update: 22 september

leaves

Op zaterdag verwelkomden we Cape Pembroke Lighthouse parkrun, in de Falklandeilanden, en alle drie evenementen in het Noordelijk Territorium van Australië terug, wederom een positief moment in de geleidelijke terugkeer van parkrun evenementen wereldwijd. Het was geweldig om de onofficiële parkrun podcast With Me Now te zien met een live stream van de Nightcliff en Palmerston parkruns. Als je terug wilt kijken hoe dat eraan toeging, kijk dan op hun YouTube channel.

 
In ander positief nieuws, aanstaande zaterdag keren de parkrun evenementen in Nieuw-Zeeland weer terug (met uitzondering van de vijf evenementen in Auckland, waar nog restricties gelden). En vandaag zullen we aankondigen dat we verwachten dat onze Poolse evenementen op zaterdag 17 oktober zullen terugkeren.
 
Helaas is het aantal positieve tests en ziekenhuisopnames in het Verenigd Koninkrijk de afgelopen weken toegenomen en zien we daardoor verspreid over het land weer bepaalde restricties terugkomen. We zullen de tijd nemen om de ontwikkelingen te begrijpen voordat we een specifieke update zullen publiceren aanstaande vrijdag voor parkrunners in het Verenigd Koninkrijk.
 
Tot slot, het is al een tijdje duidelijk dat een weg uit deze uitdaging allesbehalve eenvoudig zou zijn en dat het proces van heropening er één zou zijn van vele kleine stappen voorwaarts en een aantal in de andere richting. Niettemin slaan wij ons hier sámen doorheen.
 
Bedankt voor je aanhoudende passie voor parkrun,
 
Tom
 
Tom Williams
Chief Operating Officer, parkrun Global

Deel met je vrienden:

RunningBehind-900x416

COVID-19 (Coronavirus) Update: 20 oktober

Met dank aan de heropening van twaalf evenementen in Tasmanië afgelopen zaterdag, hebben we dit weekend 5000 deelnemers gehad die wandelden, jogden, renden of meehielpen als vrijwilliger in één van de 45 parkrun evenementen wereldwijd. Hoewel dit slechts gelijk staat aan 2% van alle evenementen, zien wij het totaal van 5000 parkrunners als een belangrijke…

13 October

COVID-19 (Coronavirus) Update: 13 oktober

Terwijl 2020 vordert, en de wereldwijde inspanningen om een weg door de Covid-19 pandemie te vinden voortduren, wordt het steeds duidelijker dat mensen over de hele wereld elk op hun eigen manier geraakt worden. Bij parkrun zien we daar elke dag bewijs voor. Sommige van onze gemeenschappen zijn grotendeels teruggekeerd naar het normale dagelijkse leven…