Nieuws - 23rd September 2020
Tags:

COVID-19 (Coronavirus) Update: 22 september

leaves

Op zaterdag verwelkomden we Cape Pembroke Lighthouse parkrun, in de Falklandeilanden, en alle drie evenementen in het Noordelijk Territorium van Australië terug, wederom een positief moment in de geleidelijke terugkeer van parkrun evenementen wereldwijd. Het was geweldig om de onofficiële parkrun podcast With Me Now te zien met een live stream van de Nightcliff en Palmerston parkruns. Als je terug wilt kijken hoe dat eraan toeging, kijk dan op hun YouTube channel.

 
In ander positief nieuws, aanstaande zaterdag keren de parkrun evenementen in Nieuw-Zeeland weer terug (met uitzondering van de vijf evenementen in Auckland, waar nog restricties gelden). En vandaag zullen we aankondigen dat we verwachten dat onze Poolse evenementen op zaterdag 17 oktober zullen terugkeren.
 
Helaas is het aantal positieve tests en ziekenhuisopnames in het Verenigd Koninkrijk de afgelopen weken toegenomen en zien we daardoor verspreid over het land weer bepaalde restricties terugkomen. We zullen de tijd nemen om de ontwikkelingen te begrijpen voordat we een specifieke update zullen publiceren aanstaande vrijdag voor parkrunners in het Verenigd Koninkrijk.
 
Tot slot, het is al een tijdje duidelijk dat een weg uit deze uitdaging allesbehalve eenvoudig zou zijn en dat het proces van heropening er één zou zijn van vele kleine stappen voorwaarts en een aantal in de andere richting. Niettemin slaan wij ons hier sámen doorheen.
 
Bedankt voor je aanhoudende passie voor parkrun,
 
Tom
 
Tom Williams
Chief Operating Officer, parkrun Global

Deel met je vrienden:

COVID_APR_WEEK_1_NEWS

COVID-19 (Coronavirus) Update: 6 april

De situatie rondom Covid-19 (Coronavirus) kunnen we met gemak voor bijna ieder parkrun-land als turbulent omschrijven.   Sommige parkrun-landen gaan toenemende lockdown restricties tegemoet, Andere landen beginnen langzaam het licht aan het einde van de tunnel te zien.   In Zuid-Afrika paste de overheid de richtlijnen binnen Alert level 1 aan waardoor de capaciteit voor…

COVID_APR_WEEK_1_NEWS

COVID-19 (Coronavirus) Update: 30 maart

Ondanks dat er deze week geen grote verandering is in de 22 landen waar we actief zijn, zijn we verheugd te kunnen bevestigen dat we verwachten dat er 52 junior parkrun evenementen in Engeland herstarten op zondag 11 april.   We werken samen met de teams hard aan het afwerken van de checklist voor het…