Nieuws - 7th October 2020
Tags:

COVID-19 (Coronavirus) Update: 6 oktober

Trees

Super om te zien dat afgelopen zaterdag parkrun plaatsvond in Australië, Nieuw Zeeland en op de Falkland Eilanden waar bijna 3000 mensen liepen, jogden, renden of als vrijwilliger meehielpen op zo’n 29 locaties. Meer goed nieuws: aankomende weekeinde verwelkomen we alle vijf evenementen in Auckland, aangezien de lokale beperkingen daar dan opgeheven zullen worden.
 
Op 17 oktober kijken we dan uit om de draad weer op te pakken in Tasmanië en Polen op 93 locaties: meer dan 100 parkrun-evenementen zullen op dat moment dan plaatsvinden.
 
Op 24 oktober verwachten we dan ook te kunnen beginnen met al onze evenementen in Japan, een week later op 31 oktober gaan dan ook de Westkust van Australië, Guernsey en de Isle of Man weer van start.
 
Met de opgeheven nationale en lokale restricties op Guernsey en de Isle of Man zijn we ons ervan bewust dat dit mogelijk enig parkrun-toerisme vanuit de rest van het Verenigd Koninkrijk op gang zou kunnen brengen. Vandaar dat we op deze twee locaties met een vier weken durende pilot beginnen om zo alles te monitoren en eventuele aanpassingen te maken, indien nodig.
 
Tot slot: temidden van alle turbulente ontwikkelingen van de afgelopen tijd zien we ook enkele lichtpuntjes. Nu meer en meer locaties van start gaan, is het heel fijn om de parkrun-familie weer bij elkaar te zien om zo samen fysiek en sociaal actief bezig te zijn in de open lucht.
 
Bedankt voor je voortdurende steun.
 
Tom
 
Tom Williams
Chief Operating Officer, parkrun Global

Deel met je vrienden:

RunningBehind-900x416

COVID-19 (Coronavirus) Update: 20 oktober

Met dank aan de heropening van twaalf evenementen in Tasmanië afgelopen zaterdag, hebben we dit weekend 5000 deelnemers gehad die wandelden, jogden, renden of meehielpen als vrijwilliger in één van de 45 parkrun evenementen wereldwijd. Hoewel dit slechts gelijk staat aan 2% van alle evenementen, zien wij het totaal van 5000 parkrunners als een belangrijke…

13 October

COVID-19 (Coronavirus) Update: 13 oktober

Terwijl 2020 vordert, en de wereldwijde inspanningen om een weg door de Covid-19 pandemie te vinden voortduren, wordt het steeds duidelijker dat mensen over de hele wereld elk op hun eigen manier geraakt worden. Bij parkrun zien we daar elke dag bewijs voor. Sommige van onze gemeenschappen zijn grotendeels teruggekeerd naar het normale dagelijkse leven…