Nieuws - 8th October 2020
Tags:

parktoberfest is hier

cover park

Doe mee met parktoberfest: in het kader van de internationale viering van ons 16-jarig jubileum een speciale maand waarin parkrunners die fysiek actief bezig in de buitenlucht zijn centraal staan.
 
Op zoek naar de ultieme gelegenheid om lekker te wandelen, joggen of rennen bij jouw in de buurt? Iets dat gratis en laagdrempelig is waarbij ervaring of een speciale uitrusting niet vereist is?
 
parktoberfest is dan perfect voor jou en iedereen in jouw omgeving die mee wil doen.
 
Voortbordurend op het succes van (not)parkrun moedigen we iedereen -of het nou vrienden, familie of buren zijn- aan om samen aan zoveel mogelijk (not)parkruns deel te nemen in de maand oktober (met inachtneming van de lokale en nationale social distancing-richtlijnen).
 
Kies zelf je route en bepaal ook wanneer en hoe je wilt deelnemen. Alles is mogelijk: wandelen of joggen in het park, een blokje om bij jouw in de buurt of een dagelijkse workout. Of het nou je dagelijkse wandeling naar de supermarkt is, het brengen en halen van de kinderen van school of het uitlaten van de hond, alles kun je mee laten tellen, zolang je maar in beweging bent. Pauzes inlassen is geen probleem, je kunt het alleen doen of samen met anderen, hoe je (not)parkrun invult, bepaal je helemaal zelf.
 
Zodra je de afstand hebt afgelegd, voer je je tijd online in in je parkrun-profiel. Ben je een nieuwe parkrunner? Registreer je dan eerst hier om deel te nemen.
 
Nieuwe parkrunners heten wij van harte welkom! Meer dan 5000 nieuwe parkrunners hebben al meegedaan aan (not)parkrun. Registreer je eerst hier en dan ben je klaar voor je eerste (not)parkrun.
 
Ben je al een parkrunner? Vraag iemand uit jouw omgeving of hij / zij met je wil meedoen bij je volgende rondje wandelen, joggen of rennen.
 
Weer of geen weer, ‘s ochtends vroeg of ‘s avonds laat, stad of platteland, doe mee aan partoberfest, samen met duizenden (not)parkrun-deelnemers en voel je fysiek gezond!
 
Wees actief. Voel je goed. (not)parkrun.
 
#loveparkrun

Deel met je vrienden:

COVID_APR_WEEK_1_NEWS

COVID-19 (Coronavirus) Update: 6 april

De situatie rondom Covid-19 (Coronavirus) kunnen we met gemak voor bijna ieder parkrun-land als turbulent omschrijven.   Sommige parkrun-landen gaan toenemende lockdown restricties tegemoet, Andere landen beginnen langzaam het licht aan het einde van de tunnel te zien.   In Zuid-Afrika paste de overheid de richtlijnen binnen Alert level 1 aan waardoor de capaciteit voor…

COVID_APR_WEEK_1_NEWS

COVID-19 (Coronavirus) Update: 30 maart

Ondanks dat er deze week geen grote verandering is in de 22 landen waar we actief zijn, zijn we verheugd te kunnen bevestigen dat we verwachten dat er 52 junior parkrun evenementen in Engeland herstarten op zondag 11 april.   We werken samen met de teams hard aan het afwerken van de checklist voor het…