Nieuws - 11th November 2020
Tags:

COVID-19 (Coronavirus) Update: 10 november

update image

Een nieuwe week, dus dat betekent een nieuwe parkrun-update. Vooruitgang in verschillende gradaties wordt er wereldwijd geboekt, daarom is en blijft het belangrijk iedere mijlpaal, hoe klein ook, te vieren en deze te delen met de parkrun-familie.
 
Vorige week pakten 106 evenementen, verspreid over vier landen, de draad op met meer dan 12.000 parkrunners. Aankomende weekend gaat Namibië weer van start, terwijl verder deze maand meer evenementen in Australië weer beginnen: eerst Zuid-Australië, vervolgens Queensland.
 
Als alles volgens plan verloopt moeten er eind november meer dan 200 parkruns wekelijks plaatsvinden: een grote stap in de goede richting! Iets wat we een paar maanden geleden nog voor onmogelijk hielden.
 
Samen met meer dan een miljoen lokale parkrunners wachten we de nieuwe richtlijnen in Zuid-Afrika af die naar verwachting de komende dagen bekend worden gemaakt.
 
Tot slot, of je lokale parkrun nu wel of niet weer van start is gegaan, we blijven één grote parkrun-familie. Hou onze digitale kanalen in de gaten voor het laatste nieuws en blijf in beweging met (not)parkruns.
 
Bedankt voor jullie aanhoudende steun.
 
Tom
 
Tom Williams
Chief Operating Officer, parkrun Global

Deel met je vrienden:

COVID_APR_WEEK_1_NEWS

COVID-19 (Coronavirus) Update: 6 april

De situatie rondom Covid-19 (Coronavirus) kunnen we met gemak voor bijna ieder parkrun-land als turbulent omschrijven.   Sommige parkrun-landen gaan toenemende lockdown restricties tegemoet, Andere landen beginnen langzaam het licht aan het einde van de tunnel te zien.   In Zuid-Afrika paste de overheid de richtlijnen binnen Alert level 1 aan waardoor de capaciteit voor…

COVID_APR_WEEK_1_NEWS

COVID-19 (Coronavirus) Update: 30 maart

Ondanks dat er deze week geen grote verandering is in de 22 landen waar we actief zijn, zijn we verheugd te kunnen bevestigen dat we verwachten dat er 52 junior parkrun evenementen in Engeland herstarten op zondag 11 april.   We werken samen met de teams hard aan het afwerken van de checklist voor het…