Nieuws - 2nd December 2020
Tags:

COVID-19 (Coronavirus) Update: 1 december

TREES TREES

Te gek om te zien dat afgelopen weekend met 27.500 deelnemers verspreid over 218 evenementen in vijf landen we wederom een record hebben gebroken. Uiteraard heten wij de 1.650 parkrun-debutanten van harte welkom die voor het eerst bij ons hebben gelopen, gerend, gejogd of een handje hebben meegeholpen als vrijwilliger.
 
Statistieken zijn leuk om te weten, maar het allerbelangrijkste is dat er iedere week méér parkrun-evenementen de draad kunnen oppakken. Goed nieuws voor Zuid-Australië: vanaf volgend weekend keren daar 37 evenementen terug.
 
Veel parkrun-evenementen vinden helaas nog geen doorgang en dat kan voor sommigen, zelfs voor parkrun-medewerkers, soms lastig zijn. Maar daar wel parkrun wél weer opgestart kan worden, is de overweldigende response van de lokale parkrunners hartverwarmend om te zien.
 
Nog geen twee en half maand geleden lag parkrun compleet stil. Momenteel keren veel gratis toegankelijke wekelijkse parkrun-evenementen terug met duizenden mensen lekker fysiek in beweging of helpen mee als vrijwilliger.
 
Samen komen we er doorheen.
 
Tom
 
Tom Williams
Chief Operating Officer, parkrun Global

Deel met je vrienden:

COVID_APR_WEEK_1_NEWS

COVID-19 (Coronavirus) Update: 6 april

De situatie rondom Covid-19 (Coronavirus) kunnen we met gemak voor bijna ieder parkrun-land als turbulent omschrijven.   Sommige parkrun-landen gaan toenemende lockdown restricties tegemoet, Andere landen beginnen langzaam het licht aan het einde van de tunnel te zien.   In Zuid-Afrika paste de overheid de richtlijnen binnen Alert level 1 aan waardoor de capaciteit voor…

COVID_APR_WEEK_1_NEWS

COVID-19 (Coronavirus) Update: 30 maart

Ondanks dat er deze week geen grote verandering is in de 22 landen waar we actief zijn, zijn we verheugd te kunnen bevestigen dat we verwachten dat er 52 junior parkrun evenementen in Engeland herstarten op zondag 11 april.   We werken samen met de teams hard aan het afwerken van de checklist voor het…