Nieuws - 2nd December 2020
Tags:

COVID-19 (Coronavirus) Update: 1 december

TREES TREES

Te gek om te zien dat afgelopen weekend met 27.500 deelnemers verspreid over 218 evenementen in vijf landen we wederom een record hebben gebroken. Uiteraard heten wij de 1.650 parkrun-debutanten van harte welkom die voor het eerst bij ons hebben gelopen, gerend, gejogd of een handje hebben meegeholpen als vrijwilliger.
 
Statistieken zijn leuk om te weten, maar het allerbelangrijkste is dat er iedere week méér parkrun-evenementen de draad kunnen oppakken. Goed nieuws voor Zuid-Australië: vanaf volgend weekend keren daar 37 evenementen terug.
 
Veel parkrun-evenementen vinden helaas nog geen doorgang en dat kan voor sommigen, zelfs voor parkrun-medewerkers, soms lastig zijn. Maar daar wel parkrun wél weer opgestart kan worden, is de overweldigende response van de lokale parkrunners hartverwarmend om te zien.
 
Nog geen twee en half maand geleden lag parkrun compleet stil. Momenteel keren veel gratis toegankelijke wekelijkse parkrun-evenementen terug met duizenden mensen lekker fysiek in beweging of helpen mee als vrijwilliger.
 
Samen komen we er doorheen.
 
Tom
 
Tom Williams
Chief Operating Officer, parkrun Global

Deel met je vrienden:

parkrun_reso_non_eng_week_2

Kleine stapjes voorwaarts

Het is week twee van het parkrunvoornemen en het gaat er om kleine stapjes voorwaarts te maken. We zijn er voor jou. Lees verder voor de top tips van deze week en vergeet niet te vieren wat je al hebt bereikt.   Het begin is vaak het moeilijkst: iets nieuws beginnen, een verandering doorvoeren, iets…

COVID_JAN_WEEK_2

COVID-19 (Coronavirus) Update: 12 januari

Aanstaande zaterdag keert parkrun terug in het Australische Victoria! Twee weken daarna pakken we de draad op met negen parkruns in Rusland: vier daarvan zijn nieuw en dat betekent dat er dan 23 parkrun-evenementen op Russische bodem plaatsvinden.   We maken kleine stappen in de goede richting: parkrun vindt momenteel doorgang in de landen waar…