Nieuws - 2nd December 2020
Tags:

Het parkrunvoornemen

PR non eng Hero

Wat wordt jouw #parkrunvoornemen?

 

Wij bereiden ons voor op het nieuwe jaar en zouden het fantastisch vinden als jij je eigen #parkrunvoornemen maakt en meedoet aan onze speciale, acht weken durende actie. Hier vind je alle informatie.

 

Het staat buiten kijf dat 2020 een ongelooflijk uitdagend jaar was en dat we, nu meer dan ooit, behoefte hebben aan mogelijkheden om goed voor onszelf en de gemeenschappen om ons heen te zorgen. Met behulp van het #parkrunvoornemen willen we je daarbij steunen, wie en waar ter wereld je ook bent.

 

Op maandag 4 januari 2021 gaat het parkrunvoornemen van start: een acht weken durende actie met niet één, maar liefst twee feestelijke mijlpalen!

 

De eerste vindt halverwege plaats, gedurende de week van 25 januari, waarin we alle parkrunvoornemen-deelnemers samenbrengen en vieren hoever ze gekomen zijn. Het is een gelegenheid om terug te blikken, behaalde resultaten te vieren en nieuwe doelen te stellen.

 

De tweede mijlpaal vormt het hoogtepunt van het parkrunvoornemen. Opnieuw een week vol positiviteit, lichaamsbeweging, vrije natuur en veel 5km lopen -zowel parkruns als (not)parkruns- waar ook ter wereld. We zullen alle prestaties voor het voetlicht brengen, succesverhalen delen, en hopelijk veel nieuwkomers tot de parkrunfamilie welkom heten.

 

Of je nu je eerste stappen naar een actievere toekomst wilt zetten, vrienden of familie wilt steunen net iets vaker te gaan (hard)lopen, of je eigen 5km tijd wilt verbeteren, waarom zou je hier geen #parkrunvoornemen van maken?

 

Wellicht zijn er parkrun-evenementen bij jou in de buurt herstart en zou je kunnen deelnemen als (hard)loper of als gewaardeerd vrijwilliger. Als je je wekelijkse dosis parkrun nog moet missen zou je in plaats daarvan iemand uit je omgeving kunnen helpen een nieuw doel te stellen en te bereiken, of je zou je samen met je familie kunnen voornemen wat vaker buitenshuis actief bezig te zijn.

 

Je zou ook kunnen aanbieden om regelmatig met de hond van de buren te gaan wandelen, of tijd kunnen investeren in je eigen gezondheid en tijdens je lunchpauze kort te gaan wandelen of te gaan hardlopen.

 

Misschien wil je als door de wol geverfde parkrunner je 5km tijd verbeteren en kan je je aansluiten bij anderen die je bij het verwezenlijken van die droom kunnen ondersteunen? Als je niet tot de gelukkigen behoort die aan een parkrun kunnen meedoen kan je altijd je prestatie via (not)parkrun vastleggen.

 

Dit is jouw doel, jouw #parkrunvoornemen.

 

Gedurende acht weken krijg je van ons een grote hoeveelheid aanmoediging, advies en motivatie. We zouden het geweldig vinden als je je passie voor #parkrunvoornemen met iedereen zou delen, in persoon of virtueel. We horen graag wat je plannen zijn en hoe we je kunnen helpen ze te realiseren.

 

Hoewel lokale richtlijnen wellicht nog steeds social distancing voorschrijven zijn er toch voldoende mogelijkheden om samen te komen. Dus sluit je aan bij duizenden anderen over de hele wereld en maak je eigen #parkrunvoornemen voor 2021.

 

We kunnen niet wachten om te zien wat jij en je gemeenschap kunnen bereiken!

 

#loveparkrun

Deel met je vrienden:

parkrun_reso_non_eng_week_2

Kleine stapjes voorwaarts

Het is week twee van het parkrunvoornemen en het gaat er om kleine stapjes voorwaarts te maken. We zijn er voor jou. Lees verder voor de top tips van deze week en vergeet niet te vieren wat je al hebt bereikt.   Het begin is vaak het moeilijkst: iets nieuws beginnen, een verandering doorvoeren, iets…

COVID_JAN_WEEK_2

COVID-19 (Coronavirus) Update: 12 januari

Aanstaande zaterdag keert parkrun terug in het Australische Victoria! Twee weken daarna pakken we de draad op met negen parkruns in Rusland: vier daarvan zijn nieuw en dat betekent dat er dan 23 parkrun-evenementen op Russische bodem plaatsvinden.   We maken kleine stappen in de goede richting: parkrun vindt momenteel doorgang in de landen waar…