Nieuws - 2nd December 2020
Tags:

Het parkrunvoornemen

PR non eng Hero

Wat wordt jouw #parkrunvoornemen?

 

Wij bereiden ons voor op het nieuwe jaar en zouden het fantastisch vinden als jij je eigen #parkrunvoornemen maakt en meedoet aan onze speciale, acht weken durende actie. Hier vind je alle informatie.

 

Het staat buiten kijf dat 2020 een ongelooflijk uitdagend jaar was en dat we, nu meer dan ooit, behoefte hebben aan mogelijkheden om goed voor onszelf en de gemeenschappen om ons heen te zorgen. Met behulp van het #parkrunvoornemen willen we je daarbij steunen, wie en waar ter wereld je ook bent.

 

Op maandag 4 januari 2021 gaat het parkrunvoornemen van start: een acht weken durende actie met niet één, maar liefst twee feestelijke mijlpalen!

 

De eerste vindt halverwege plaats, gedurende de week van 25 januari, waarin we alle parkrunvoornemen-deelnemers samenbrengen en vieren hoever ze gekomen zijn. Het is een gelegenheid om terug te blikken, behaalde resultaten te vieren en nieuwe doelen te stellen.

 

De tweede mijlpaal vormt het hoogtepunt van het parkrunvoornemen. Opnieuw een week vol positiviteit, lichaamsbeweging, vrije natuur en veel 5km lopen -zowel parkruns als (not)parkruns- waar ook ter wereld. We zullen alle prestaties voor het voetlicht brengen, succesverhalen delen, en hopelijk veel nieuwkomers tot de parkrunfamilie welkom heten.

 

Of je nu je eerste stappen naar een actievere toekomst wilt zetten, vrienden of familie wilt steunen net iets vaker te gaan (hard)lopen, of je eigen 5km tijd wilt verbeteren, waarom zou je hier geen #parkrunvoornemen van maken?

 

Wellicht zijn er parkrun-evenementen bij jou in de buurt herstart en zou je kunnen deelnemen als (hard)loper of als gewaardeerd vrijwilliger. Als je je wekelijkse dosis parkrun nog moet missen zou je in plaats daarvan iemand uit je omgeving kunnen helpen een nieuw doel te stellen en te bereiken, of je zou je samen met je familie kunnen voornemen wat vaker buitenshuis actief bezig te zijn.

 

Je zou ook kunnen aanbieden om regelmatig met de hond van de buren te gaan wandelen, of tijd kunnen investeren in je eigen gezondheid en tijdens je lunchpauze kort te gaan wandelen of te gaan hardlopen.

 

Misschien wil je als door de wol geverfde parkrunner je 5km tijd verbeteren en kan je je aansluiten bij anderen die je bij het verwezenlijken van die droom kunnen ondersteunen? Als je niet tot de gelukkigen behoort die aan een parkrun kunnen meedoen kan je altijd je prestatie via (not)parkrun vastleggen.

 

Dit is jouw doel, jouw #parkrunvoornemen.

 

Gedurende acht weken krijg je van ons een grote hoeveelheid aanmoediging, advies en motivatie. We zouden het geweldig vinden als je je passie voor #parkrunvoornemen met iedereen zou delen, in persoon of virtueel. We horen graag wat je plannen zijn en hoe we je kunnen helpen ze te realiseren.

 

Hoewel lokale richtlijnen wellicht nog steeds social distancing voorschrijven zijn er toch voldoende mogelijkheden om samen te komen. Dus sluit je aan bij duizenden anderen over de hele wereld en maak je eigen #parkrunvoornemen voor 2021.

 

We kunnen niet wachten om te zien wat jij en je gemeenschap kunnen bereiken!

 

#loveparkrun

Deel met je vrienden:

COVID_APR_WEEK_1_NEWS

COVID-19 (Coronavirus) Update: 6 april

De situatie rondom Covid-19 (Coronavirus) kunnen we met gemak voor bijna ieder parkrun-land als turbulent omschrijven.   Sommige parkrun-landen gaan toenemende lockdown restricties tegemoet, Andere landen beginnen langzaam het licht aan het einde van de tunnel te zien.   In Zuid-Afrika paste de overheid de richtlijnen binnen Alert level 1 aan waardoor de capaciteit voor…

COVID_APR_WEEK_1_NEWS

COVID-19 (Coronavirus) Update: 30 maart

Ondanks dat er deze week geen grote verandering is in de 22 landen waar we actief zijn, zijn we verheugd te kunnen bevestigen dat we verwachten dat er 52 junior parkrun evenementen in Engeland herstarten op zondag 11 april.   We werken samen met de teams hard aan het afwerken van de checklist voor het…