Nieuws - 9th December 2020
Tags:

COVID-19 (Coronavirus) Update: 8 december

COVID_DEC_8TH

De nabije toekomst ziet er veelbelovend uit: na een lang en veelbewogen jaar zijn er de eerste tekenen dat we ons oude leven kunnen oppakken in de eerste zes maanden van 2021.
 
Dankzij de vaccinaties is er een goede stap in de richting gezet in de strijd tegen Covid-19. Hopelijk kunnen hierdoor binnen afzienbare tijd meer restricties in diverse landen worden opgeheven, waardoor meer parkrun-evenementen doorgang kunnen vinden.
 
Goed nieuws: maar liefst dertien evenementen in Rusland pakken de draad weer op aankomende weekend waardoor er in (delen van) zes landen parkrun weer op de rails staat.
 
Wederom goed nieuws uit Australië: New South Wales maakt een doorstart vanaf 19 december. En dankzij recente restrictiewijzigingen verwachten we dat Victoria niet lang achter zal blijven. Zo fijn om te zien dat aan het einde van het jaar zo’n kleine 300 evenementen terug van weggeweest zijn!
 
We zijn er nog lang niet, maar we kijken met een optimistische blik naar 2021 waarin meer mensen lekker fysiek actief bezig kunnen zijn in de buitenlucht dankzij parkrun.
 
Samen komen we er doorheen.
 
Bedankt voor jullie aanhoudende steun.
 
Tom
 
Tom Williams
Chief Operating Officer, parkrun Global

Deel met je vrienden:

parkrun_reso_non_eng_week_2

Kleine stapjes voorwaarts

Het is week twee van het parkrunvoornemen en het gaat er om kleine stapjes voorwaarts te maken. We zijn er voor jou. Lees verder voor de top tips van deze week en vergeet niet te vieren wat je al hebt bereikt.   Het begin is vaak het moeilijkst: iets nieuws beginnen, een verandering doorvoeren, iets…

COVID_JAN_WEEK_2

COVID-19 (Coronavirus) Update: 12 januari

Aanstaande zaterdag keert parkrun terug in het Australische Victoria! Twee weken daarna pakken we de draad op met negen parkruns in Rusland: vier daarvan zijn nieuw en dat betekent dat er dan 23 parkrun-evenementen op Russische bodem plaatsvinden.   We maken kleine stappen in de goede richting: parkrun vindt momenteel doorgang in de landen waar…