Nieuws - 9th December 2020
Tags:

COVID-19 (Coronavirus) Update: 8 december

COVID_DEC_8TH

De nabije toekomst ziet er veelbelovend uit: na een lang en veelbewogen jaar zijn er de eerste tekenen dat we ons oude leven kunnen oppakken in de eerste zes maanden van 2021.
 
Dankzij de vaccinaties is er een goede stap in de richting gezet in de strijd tegen Covid-19. Hopelijk kunnen hierdoor binnen afzienbare tijd meer restricties in diverse landen worden opgeheven, waardoor meer parkrun-evenementen doorgang kunnen vinden.
 
Goed nieuws: maar liefst dertien evenementen in Rusland pakken de draad weer op aankomende weekend waardoor er in (delen van) zes landen parkrun weer op de rails staat.
 
Wederom goed nieuws uit Australië: New South Wales maakt een doorstart vanaf 19 december. En dankzij recente restrictiewijzigingen verwachten we dat Victoria niet lang achter zal blijven. Zo fijn om te zien dat aan het einde van het jaar zo’n kleine 300 evenementen terug van weggeweest zijn!
 
We zijn er nog lang niet, maar we kijken met een optimistische blik naar 2021 waarin meer mensen lekker fysiek actief bezig kunnen zijn in de buitenlucht dankzij parkrun.
 
Samen komen we er doorheen.
 
Bedankt voor jullie aanhoudende steun.
 
Tom
 
Tom Williams
Chief Operating Officer, parkrun Global

Deel met je vrienden:

COVID_APR_WEEK_1_NEWS

COVID-19 (Coronavirus) Update: 6 april

De situatie rondom Covid-19 (Coronavirus) kunnen we met gemak voor bijna ieder parkrun-land als turbulent omschrijven.   Sommige parkrun-landen gaan toenemende lockdown restricties tegemoet, Andere landen beginnen langzaam het licht aan het einde van de tunnel te zien.   In Zuid-Afrika paste de overheid de richtlijnen binnen Alert level 1 aan waardoor de capaciteit voor…

COVID_APR_WEEK_1_NEWS

COVID-19 (Coronavirus) Update: 30 maart

Ondanks dat er deze week geen grote verandering is in de 22 landen waar we actief zijn, zijn we verheugd te kunnen bevestigen dat we verwachten dat er 52 junior parkrun evenementen in Engeland herstarten op zondag 11 april.   We werken samen met de teams hard aan het afwerken van de checklist voor het…