Nieuws - 16th December 2020
Tags:

COVID-19 (Coronavirus) Update: 15 december

dec 15

In de loop van het afgelopen jaar hebben we regelmatig updates verzonden met als doel de parkrunfamilie op de hoogte te houden en waar mogelijk positieve nieuwtjes te delen. Hoewel er momenten zijn geweest waarop er weinig vooruitgang leek te zijn, hebben we de afgelopen negen maanden enorme stappen
 
Afgelopen zaterdag vierden we dat dertien evenementen in Rusland opnieuw zijn opgestart. Met het einde van 2020 in zicht kijken we uit naar de terugkeer van parkruns in de Australische deelstaat Nieuw-Zuid-Wales, vanaf dit weekend. Als alles goed blijft gaan kunnen we begin 2021 ook de evenementen in Victoria op de kalender terugvinden.
 
Met het uitrollen van vaccinatieprogramma’s en verbeterde medische behandelingen zien we licht aan het einde van de tunnel. Tegelijkertijd beseffen wij dat ons dan nog steeds veel werk resteert. Miljoenen parkrunners moeten het momenteel zonder hun lokale evenement stellen en we weten hoe lastig dat is. Maar wees er alsjeblieft gerust op dat we overal vooruitgang zien en dat de parkrunfamilie hechter is dan ooit tevoren.
 
Dit jaar, nog meer dan in voorgaande jaren, was het een groot voorrecht om getuige te zijn van vriendschap, steun en compassie binnen onze gemeenschap. Dit alles ondanks de moeilijke situatie waarin wij ons allemaal bevinden. Samen slaan wij ons hier doorheen.
 
Dit is de laatste COVID-19 update die je dit jaar van ons ontvangt. De volgende update volgt in de eerste week van 2021.
 
Wij wensen jullie allemaal het allerbeste voor de feestdagen en daarbij een gelukkig en gezond 2021.
 
Tom
 
Tom Williams
Chief Operating Officer, parkrun Global

Deel met je vrienden:

parkrun_reso_non_eng_week_2

Kleine stapjes voorwaarts

Het is week twee van het parkrunvoornemen en het gaat er om kleine stapjes voorwaarts te maken. We zijn er voor jou. Lees verder voor de top tips van deze week en vergeet niet te vieren wat je al hebt bereikt.   Het begin is vaak het moeilijkst: iets nieuws beginnen, een verandering doorvoeren, iets…

COVID_JAN_WEEK_2

COVID-19 (Coronavirus) Update: 12 januari

Aanstaande zaterdag keert parkrun terug in het Australische Victoria! Twee weken daarna pakken we de draad op met negen parkruns in Rusland: vier daarvan zijn nieuw en dat betekent dat er dan 23 parkrun-evenementen op Russische bodem plaatsvinden.   We maken kleine stappen in de goede richting: parkrun vindt momenteel doorgang in de landen waar…