Nieuws - 16th December 2020
Tags:

COVID-19 (Coronavirus) Update: 15 december

dec 15

In de loop van het afgelopen jaar hebben we regelmatig updates verzonden met als doel de parkrunfamilie op de hoogte te houden en waar mogelijk positieve nieuwtjes te delen. Hoewel er momenten zijn geweest waarop er weinig vooruitgang leek te zijn, hebben we de afgelopen negen maanden enorme stappen
 
Afgelopen zaterdag vierden we dat dertien evenementen in Rusland opnieuw zijn opgestart. Met het einde van 2020 in zicht kijken we uit naar de terugkeer van parkruns in de Australische deelstaat Nieuw-Zuid-Wales, vanaf dit weekend. Als alles goed blijft gaan kunnen we begin 2021 ook de evenementen in Victoria op de kalender terugvinden.
 
Met het uitrollen van vaccinatieprogramma’s en verbeterde medische behandelingen zien we licht aan het einde van de tunnel. Tegelijkertijd beseffen wij dat ons dan nog steeds veel werk resteert. Miljoenen parkrunners moeten het momenteel zonder hun lokale evenement stellen en we weten hoe lastig dat is. Maar wees er alsjeblieft gerust op dat we overal vooruitgang zien en dat de parkrunfamilie hechter is dan ooit tevoren.
 
Dit jaar, nog meer dan in voorgaande jaren, was het een groot voorrecht om getuige te zijn van vriendschap, steun en compassie binnen onze gemeenschap. Dit alles ondanks de moeilijke situatie waarin wij ons allemaal bevinden. Samen slaan wij ons hier doorheen.
 
Dit is de laatste COVID-19 update die je dit jaar van ons ontvangt. De volgende update volgt in de eerste week van 2021.
 
Wij wensen jullie allemaal het allerbeste voor de feestdagen en daarbij een gelukkig en gezond 2021.
 
Tom
 
Tom Williams
Chief Operating Officer, parkrun Global

Deel met je vrienden:

COVID_APR_WEEK_1_NEWS

COVID-19 (Coronavirus) Update: 6 april

De situatie rondom Covid-19 (Coronavirus) kunnen we met gemak voor bijna ieder parkrun-land als turbulent omschrijven.   Sommige parkrun-landen gaan toenemende lockdown restricties tegemoet, Andere landen beginnen langzaam het licht aan het einde van de tunnel te zien.   In Zuid-Afrika paste de overheid de richtlijnen binnen Alert level 1 aan waardoor de capaciteit voor…

COVID_APR_WEEK_1_NEWS

COVID-19 (Coronavirus) Update: 30 maart

Ondanks dat er deze week geen grote verandering is in de 22 landen waar we actief zijn, zijn we verheugd te kunnen bevestigen dat we verwachten dat er 52 junior parkrun evenementen in Engeland herstarten op zondag 11 april.   We werken samen met de teams hard aan het afwerken van de checklist voor het…