Nieuws - 6th January 2021
Tags:

Geef een Naam aan de Naamloze Rivier!

River 1 cover

Hier is een lichtpuntje in donkere dagen – een heuse wedstrijd! Het Kralingse Bos parkrun team heeft een winterprijsvraag bedacht om een naam te vinden voor het nieuwe riviertje dat nu parallel loopt aan een deel van de parkrun route.
 
River 2
 
Mede-Evenementenleider Wiebe Schipper legt uit: “We hebben het coronajaar gebruikt om ons mooie 5km parcours nóg mooier te maken. Het gebied rondom de Wolvenvallei, waar januaristormen in 2020 grote schade aanrichtten, hebben we opnieuw ingericht. En daarbij zelfs een vriendelijk, kronkelend riviertje aangelegd. Nu hebben we de hulp van de (vrienden van) Kralingse Bos parkrunners nodig om deze rivier aan een naam te helpen.”
 
River 4
 
Deze prijsvraag heeft twee rondes: in ronde 1 kun je je beste naamsuggestie indienen en in ronde 2 vragen we jullie om te stemmen op de favorieten van de Run Directors uit ronde 1. De winnaar krijgt: (1) Eeuwige Roem, (2) de ceremoniële taak van Starter bij onze eerste officiële parkrun na de lockdown en (3) een pannenkoekenontbijt bij onze favoriete hangout na de parkruns: De Nachtegaal.
 
Ronde 1 is al gestart – om mee te doen ga je naar de Facebook pagina van deze parkrun en schrijf je jouw suggestie voor de naam van het riviertje in de commentaren. Succes en geniet van de pannenkoeken!

Deel met je vrienden:

parkrun_reso_non_eng_week_2

Kleine stapjes voorwaarts

Het is week twee van het parkrunvoornemen en het gaat er om kleine stapjes voorwaarts te maken. We zijn er voor jou. Lees verder voor de top tips van deze week en vergeet niet te vieren wat je al hebt bereikt.   Het begin is vaak het moeilijkst: iets nieuws beginnen, een verandering doorvoeren, iets…

COVID_JAN_WEEK_2

COVID-19 (Coronavirus) Update: 12 januari

Aanstaande zaterdag keert parkrun terug in het Australische Victoria! Twee weken daarna pakken we de draad op met negen parkruns in Rusland: vier daarvan zijn nieuw en dat betekent dat er dan 23 parkrun-evenementen op Russische bodem plaatsvinden.   We maken kleine stappen in de goede richting: parkrun vindt momenteel doorgang in de landen waar…