Nieuws - 6th January 2021
Tags:

Geef een Naam aan de Naamloze Rivier!

River 1 cover

Hier is een lichtpuntje in donkere dagen – een heuse wedstrijd! Het Kralingse Bos parkrun team heeft een winterprijsvraag bedacht om een naam te vinden voor het nieuwe riviertje dat nu parallel loopt aan een deel van de parkrun route.
 
River 2
 
Mede-Evenementenleider Wiebe Schipper legt uit: “We hebben het coronajaar gebruikt om ons mooie 5km parcours nóg mooier te maken. Het gebied rondom de Wolvenvallei, waar januaristormen in 2020 grote schade aanrichtten, hebben we opnieuw ingericht. En daarbij zelfs een vriendelijk, kronkelend riviertje aangelegd. Nu hebben we de hulp van de (vrienden van) Kralingse Bos parkrunners nodig om deze rivier aan een naam te helpen.”
 
River 4
 
Deze prijsvraag heeft twee rondes: in ronde 1 kun je je beste naamsuggestie indienen en in ronde 2 vragen we jullie om te stemmen op de favorieten van de Run Directors uit ronde 1. De winnaar krijgt: (1) Eeuwige Roem, (2) de ceremoniële taak van Starter bij onze eerste officiële parkrun na de lockdown en (3) een pannenkoekenontbijt bij onze favoriete hangout na de parkruns: De Nachtegaal.
 
Ronde 1 is al gestart – om mee te doen ga je naar de Facebook pagina van deze parkrun en schrijf je jouw suggestie voor de naam van het riviertje in de commentaren. Succes en geniet van de pannenkoeken!

Deel met je vrienden:

COVID_APR_WEEK_1_NEWS

COVID-19 (Coronavirus) Update: 6 april

De situatie rondom Covid-19 (Coronavirus) kunnen we met gemak voor bijna ieder parkrun-land als turbulent omschrijven.   Sommige parkrun-landen gaan toenemende lockdown restricties tegemoet, Andere landen beginnen langzaam het licht aan het einde van de tunnel te zien.   In Zuid-Afrika paste de overheid de richtlijnen binnen Alert level 1 aan waardoor de capaciteit voor…

COVID_APR_WEEK_1_NEWS

COVID-19 (Coronavirus) Update: 30 maart

Ondanks dat er deze week geen grote verandering is in de 22 landen waar we actief zijn, zijn we verheugd te kunnen bevestigen dat we verwachten dat er 52 junior parkrun evenementen in Engeland herstarten op zondag 11 april.   We werken samen met de teams hard aan het afwerken van de checklist voor het…