Nieuws - 13th January 2021
Tags:

COVID-19 (Coronavirus) Update: 12 januari

COVID_JAN_WEEK_2

Aanstaande zaterdag keert parkrun terug in het Australische Victoria! Twee weken daarna pakken we de draad op met negen parkruns in Rusland: vier daarvan zijn nieuw en dat betekent dat er dan 23 parkrun-evenementen op Russische bodem plaatsvinden.
 
We maken kleine stappen in de goede richting: parkrun vindt momenteel doorgang in de landen waar het mogelijk is. Helaas is dat niet overal het geval, dus in de overige landen blijft de situatie ongewijzigd.
 
Zoals werd verwacht kondigde gisteren de president in Zuid-Afrika aan dat ‘Alert Level 3’ tot minstens 15 februari van kracht blijft: tot die tijd kunnen er geen evenementen plaatsvinden. In het Verenigd Koninkrijk en Ierland zijn restricties geldig tot minstens eind februari. Nu het noordelijk halfrond zich hult in winters weer en de eerste vaccinatie-programma’s langzaam worden uitgerold, verwachten we geen terugkeer van parkrun op de korte termijn.
 
We kunnen hier helaas niets aan veranderen! Blijf positief met de gedachte dat parkrun ooit weer van start gaat, zodat je samen weer met je vrienden in beweging bent.
 
Tot die tijd kunnen we niets aan de situatie doen. Laat je niet gek maken: zorg dat je fysiek en mentaal gezond blijft, wees lief voor jezelf en zorg goed voor je vrienden en familie.
 
Wij werken hard achter de schermen om een snelle terugkeer van parkrun te bewerkstelligen, zodra het allemaal mogelijk is. Hou onze wekelijkse updates in de gaten en hopelijk kunnen we je in de nabije toekomst wat positiever nieuws brengen.
 
Pas goed op jezelf.
 
Tom
 
Tom Williams
Chief Operating Officer, parkrun Global

Deel met je vrienden:

parkrun_reso_non_eng_week_2

Kleine stapjes voorwaarts

Het is week twee van het parkrunvoornemen en het gaat er om kleine stapjes voorwaarts te maken. We zijn er voor jou. Lees verder voor de top tips van deze week en vergeet niet te vieren wat je al hebt bereikt.   Het begin is vaak het moeilijkst: iets nieuws beginnen, een verandering doorvoeren, iets…

COVID_JAN_WEEK_2

COVID-19 (Coronavirus) Update: 12 januari

Aanstaande zaterdag keert parkrun terug in het Australische Victoria! Twee weken daarna pakken we de draad op met negen parkruns in Rusland: vier daarvan zijn nieuw en dat betekent dat er dan 23 parkrun-evenementen op Russische bodem plaatsvinden.   We maken kleine stappen in de goede richting: parkrun vindt momenteel doorgang in de landen waar…