Nieuws - 13th January 2021
Tags:

COVID-19 (Coronavirus) Update: 12 januari

COVID_JAN_WEEK_2

Aanstaande zaterdag keert parkrun terug in het Australische Victoria! Twee weken daarna pakken we de draad op met negen parkruns in Rusland: vier daarvan zijn nieuw en dat betekent dat er dan 23 parkrun-evenementen op Russische bodem plaatsvinden.
 
We maken kleine stappen in de goede richting: parkrun vindt momenteel doorgang in de landen waar het mogelijk is. Helaas is dat niet overal het geval, dus in de overige landen blijft de situatie ongewijzigd.
 
Zoals werd verwacht kondigde gisteren de president in Zuid-Afrika aan dat ‘Alert Level 3’ tot minstens 15 februari van kracht blijft: tot die tijd kunnen er geen evenementen plaatsvinden. In het Verenigd Koninkrijk en Ierland zijn restricties geldig tot minstens eind februari. Nu het noordelijk halfrond zich hult in winters weer en de eerste vaccinatie-programma’s langzaam worden uitgerold, verwachten we geen terugkeer van parkrun op de korte termijn.
 
We kunnen hier helaas niets aan veranderen! Blijf positief met de gedachte dat parkrun ooit weer van start gaat, zodat je samen weer met je vrienden in beweging bent.
 
Tot die tijd kunnen we niets aan de situatie doen. Laat je niet gek maken: zorg dat je fysiek en mentaal gezond blijft, wees lief voor jezelf en zorg goed voor je vrienden en familie.
 
Wij werken hard achter de schermen om een snelle terugkeer van parkrun te bewerkstelligen, zodra het allemaal mogelijk is. Hou onze wekelijkse updates in de gaten en hopelijk kunnen we je in de nabije toekomst wat positiever nieuws brengen.
 
Pas goed op jezelf.
 
Tom
 
Tom Williams
Chief Operating Officer, parkrun Global

Deel met je vrienden:

COVID_APR_WEEK_1_NEWS

COVID-19 (Coronavirus) Update: 6 april

De situatie rondom Covid-19 (Coronavirus) kunnen we met gemak voor bijna ieder parkrun-land als turbulent omschrijven.   Sommige parkrun-landen gaan toenemende lockdown restricties tegemoet, Andere landen beginnen langzaam het licht aan het einde van de tunnel te zien.   In Zuid-Afrika paste de overheid de richtlijnen binnen Alert level 1 aan waardoor de capaciteit voor…

COVID_APR_WEEK_1_NEWS

COVID-19 (Coronavirus) Update: 30 maart

Ondanks dat er deze week geen grote verandering is in de 22 landen waar we actief zijn, zijn we verheugd te kunnen bevestigen dat we verwachten dat er 52 junior parkrun evenementen in Engeland herstarten op zondag 11 april.   We werken samen met de teams hard aan het afwerken van de checklist voor het…