Nieuws - 27th January 2021
Tags:

COVID-19 (Coronavirus) Update: 26 januari

COVID_JAN_WEEK_4-900x416

De afgelopen week is voor ons relatief rustig verlopen. Op de meerderheid van de plaatsen waar wij actief zijn, blijven de verschillende beperkingen gelden in reactie op de coronapandemie.
 
Dat gezegd hebbende, was het wel fantastisch om te zien hoe meer dan 60.000 deelnemers, verdeeld over 441 evenementen, actief zijn geweest. Onder hen meer dan 3.000 nieuwkomers.
 
Nieuws van over de hele wereld blijft ons hoopvol stemmen. Er zijn veel positieve geluiden te horen. Veel landen zijn begonnen met hun vaccinatieprogramma’s. Voor velen onder ons lijkt dit een keerpunt te zijn met oog op het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames.
 
We verwachten helaas niet dat we de komende maand al in nieuwe landen kunnen herstarten met parkrun. Maar desondanks zijn we er nog, we zijn nog altijd bezig om er voor te zorgen dat we klaarstaan zodra we weer van start kunnen. We blijven de gehele parkrungemeenschap steunen, of je nu een lokaal evenement hebt waar je aan kunt deelnemen, of niet.
 
Het lijkt een cliché, maar iedere dag brengt ons weer een stap dichterbij het moment dat we allemaal weer samen kunnen komen.
 
Dankjewel voor je aanhoudende steun.
 
Tom
 
Tom Williams
Chief Operating Officer, parkrun Global

Deel met je vrienden:

Netherlands cover 2

parkun in Nederland viert eenjarig jubileum

Tja, het liep iets anders dan dat we voor ogen hadden. Aankomende weekend vieren we het eenjarig jubileum van parkun Nederland en we hadden heel graag een jaaroverzicht gemaakt: vier seizoenen parkrun van de zinderende zomer tot aan de afgelopen sneeuwrijke winter. Wellicht hadden we trouwe parkrunners in het zonnetje kunnen zetten die hun 50e…

COVID_FEB_WEEK_4

COVID-19 (Coronavirus) Update: 23 februari

Afgelopen maandag kondigde de Britse regering een routekaart aan met daarop details over de versoepelingen van de corona-maatregelen voor de komende maanden als alles volgens plan verloopt.   Deze aankondiging is bij ons met open armen ontvangen en uiteraard ondersteunen wij dit plan. De routekaart biedt ons de ruimte om parkrun-evenementen terug te laten keren…