Nieuws - 27th January 2021
Tags:

parkrun is terug in Australië en we hebben nieuws over een parkrun wereldrecord

Lauren Reid cover

Eindelijk is parkrun helemaal terug van weggeweest overal in Australië. Ook in de staat Victoria is de draad opgepakt. Afgelopen zaterdag wandelden, jogden of renden ruim 50.000 parkrunners (ongeveer gelijk aan het aantal precies een jaar geleden), of ze hielpen een handje mee als vrijwilliger.
 
Een van die parkrunners was Lauren Reid: zij zette het parkrun-record voor vrouwen op haar naam (15:45) in Parramatta parkrun in Sydney.
 
“Ontzettend bedankt iedereen in Parramatta parkrun – jullie zijn een geweldige en positieve groep. Iedereen was zo aardig en lief. Dank jullie wel, ik voel me vereerd”, Lauren Reid

Deel met je vrienden:

Netherlands cover 2

parkun in Nederland viert eenjarig jubileum

Tja, het liep iets anders dan dat we voor ogen hadden. Aankomende weekend vieren we het eenjarig jubileum van parkun Nederland en we hadden heel graag een jaaroverzicht gemaakt: vier seizoenen parkrun van de zinderende zomer tot aan de afgelopen sneeuwrijke winter. Wellicht hadden we trouwe parkrunners in het zonnetje kunnen zetten die hun 50e…

COVID_FEB_WEEK_4

COVID-19 (Coronavirus) Update: 23 februari

Afgelopen maandag kondigde de Britse regering een routekaart aan met daarop details over de versoepelingen van de corona-maatregelen voor de komende maanden als alles volgens plan verloopt.   Deze aankondiging is bij ons met open armen ontvangen en uiteraard ondersteunen wij dit plan. De routekaart biedt ons de ruimte om parkrun-evenementen terug te laten keren…