Nieuws - 27th January 2021
Tags:

We zijn halverwege

The parkrun resolution_Twitter_1024x512px_JAN WEEK 4_CLN

We begonnen 2021 met het parkrun-voornemen: een acht weken durende campagne waarin jij werd uitgedaagd om meer in beweging te komen.
 
Chrissie Wellington, parkrun’s Global Head of Health and Wellbeing, laat haar licht schijnen nu de eerste helft van de campagne erop zit.

 
Vol goede moed begonnen vier weken geleden overal ter wereld parkrunners met het voornemen om acht weken lang hun dagelijkse routine een beetje om te gooien. En we hebben het geweten: velen van jullie lieten ons weten méér actief te zijn, beter te slapen, een 5km record te hebben gelopen of een frisse neus dagelijks te halen.
 
Deze week zijn we precies op de helft van de campagne. Gefeliciteerd met het behalen van deze mijlpaal en wees trots op alles wat je tot nu toe hebt bereikt. Samen doen we het!
 
Je houden aan je voornemen is niet altijd makkelijk zoals we eerder hebben besproken: het beste is om kleine, haalbare stappen te zetten in plaats van één grote, wellicht onhaalbare stap. Nu je halverwege bent is het een goed moment om terug te blikken op wat je tot nu toe allemaal hebt bereikt. Het mag misschien niet makkelijk zijn geweest, maar kijk naar wat je gepresteerd hebt in de afgelopen vier weken: reden temeer om jezelf een welverdiende schouderklop te geven.
 
Hou het niet voor jezelf, maar deel deze mijlpaal met anderen met de hashtag #parkrunvoornemen
 
Met het behalen van persoonlijke doeleinden komen we samen over de eindstreep.
 
Enkele bemoedigende woorden, een peptalk, een vriend(in) vragen voor een blokje om, persoonlijk of online bijpraten: we helpen elkaar graag. Bij parkrun draait het om zowel de persoonlijke groei als het gezamenlijke welzijn.
 
Stuur een lief berichtje naar je parkrun-vrienden en vraag hoe het met ze gaat. En waar parkrun reeds begonnen is, kun je misschien vóór de briefing samen heel hard juichen: misschien reikt het lawaai wel tot daar waar parkrun nog niet begonnen is.
 
Ben je onbekend met het parkrun-voornemen? Doe mee, want het is nog lang niet te laat. Kom in beweging en laat ons je motiveren in de komende vier weken en verder. Lees het Streef voor vijf-loopplan, Couch to 5K programma’s, tips voor je mentale gezondheid of de beste slaaptips. En check de hashtag #parkrunResolution op social media voor inspirerende verhalen van parkrunners overal ter wereld.
 
My Post
 
Honderden anderen gingen je al voor: word lid van de nieuwe parkrun-voornemen-groep via je parkrun-profiel.
 
Zo’n 50 leden van deze groep zijn helemaal nieuw en hebben nog nooit een “echte” parkrun gelopen.
 
Tot op heden zijn in totaal meer dan 17.500 (not)parkruns in 18 verschillende landen gelopen door parkun-voornemers.
 
Waar je ook ter wereld bent, laten we samen kleine stappen vooruit maken en voor je het weet hebben we met zijn allen de eindstreep gehaald!
 
#loveparkrun
 
Chrissie Wellington
parkrun Global Head of Health and Wellbeing

Deel met je vrienden:

Netherlands cover 2

parkun in Nederland viert eenjarig jubileum

Tja, het liep iets anders dan dat we voor ogen hadden. Aankomende weekend vieren we het eenjarig jubileum van parkun Nederland en we hadden heel graag een jaaroverzicht gemaakt: vier seizoenen parkrun van de zinderende zomer tot aan de afgelopen sneeuwrijke winter. Wellicht hadden we trouwe parkrunners in het zonnetje kunnen zetten die hun 50e…

COVID_FEB_WEEK_4

COVID-19 (Coronavirus) Update: 23 februari

Afgelopen maandag kondigde de Britse regering een routekaart aan met daarop details over de versoepelingen van de corona-maatregelen voor de komende maanden als alles volgens plan verloopt.   Deze aankondiging is bij ons met open armen ontvangen en uiteraard ondersteunen wij dit plan. De routekaart biedt ons de ruimte om parkrun-evenementen terug te laten keren…