Nieuws - 3rd February 2021
Tags:

COVID-19 (Coronavirus) Update: 2 februari

COVID_FEB_WEEK_1-900x416

We staan aan het begin van een nieuwe maand en het voelt steeds meer alsof we eindelijk de goede kant op gaan. Het tempo van deze vooruitgang verschilt per land, maar met de daling van positieve testen op het coronavirus koesteren wij de hoop dat de terugkeer van parkrun niet ver meer is. We blijven de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden en bereiden ons voor om terug te keren wanneer de tijd rijp is.
 
Afgelopen weekend hebben meer dan 60.000 parkrunners deelgenomen aan de 444 evenementen die in vijf verschillende landen plaatsvonden. Het biedt ons geruststelling en voldoening om te zijn dat, waar een terugkeer mogelijk is, dit voor het overgrote deel op een vertrouwde manier lukt. Over het algemeen zijn de deelnemersaantallen gelijk aan die van voor de pandemie.
 
Ondanks deze toename in optimisme en positiviteit zijn er helaas nog geen plannen om op korte termijn evenementen te heropenen in andere gebieden.
 
Desondanks staat de parkrungemeenschap voor je klaar – of je nu een evenement in de buurt hebt of niet.
 
We zullen dit overwinnen.
 
Al het goeds,
Tom
 
Tom Williams
Chief Operating Officer, parkrun Global

Deel met je vrienden:

Netherlands cover 2

parkun in Nederland viert eenjarig jubileum

Tja, het liep iets anders dan dat we voor ogen hadden. Aankomende weekend vieren we het eenjarig jubileum van parkun Nederland en we hadden heel graag een jaaroverzicht gemaakt: vier seizoenen parkrun van de zinderende zomer tot aan de afgelopen sneeuwrijke winter. Wellicht hadden we trouwe parkrunners in het zonnetje kunnen zetten die hun 50e…

COVID_FEB_WEEK_4

COVID-19 (Coronavirus) Update: 23 februari

Afgelopen maandag kondigde de Britse regering een routekaart aan met daarop details over de versoepelingen van de corona-maatregelen voor de komende maanden als alles volgens plan verloopt.   Deze aankondiging is bij ons met open armen ontvangen en uiteraard ondersteunen wij dit plan. De routekaart biedt ons de ruimte om parkrun-evenementen terug te laten keren…