Nieuws - 10th February 2021
Tags:

COVID-19 (Coronavirus) Update: 9 februari

COVID_FEB_WEEK_2_NEWSLETTER-900x416

Velen namen ongeveer een jaar geleden voor de laatste keer deel aan parkrun. Daarom is het zo fijn om te zien dat momenteel parkrun de draad heeft opgepakt op meer dan 400 locaties. Afgelopen weekend namen meer dan 56.000 parkrunners (waarvan meer dan 3.000 nieuwe lopers!) deel aan in totaal 421 evenementen, verspreid over vijf continenten.
 
parkruns die momenteel geen doorgang kunnen vinden. Uiteraard houden we de situatie nauwlettend in de gaten. Nu het aantal corona-gevallen daalt en het vaccinatie-programma van de grond komt, gaan we de toekomst met een voorzichtig optimistisch gevoel tegemoet.
 
Zodra de corona-maatregelen worden versoepeld, hebben we vertrouwen dat er prioriteit wordt gegeven aan buiten-sporten in groepsverband. Uit onderzoek blijkt dat de kans op besmetting in de buitenlucht zeer gering is. Omdat in beweging blijven een van de officiële gezondheidsadviezen is, zijn wij ervan overtuigd dat parkrun snel van start zal gaan, zodra er sprake is van versoepeling van de corona-regels.
 
Samen slaan we ons er doorheen.
 
Bedankt voor je steun.
 
Tom
 
Tom Williams
Chief Operating Officer, parkrun Global

Deel met je vrienden:

Netherlands cover 2

parkun in Nederland viert eenjarig jubileum

Tja, het liep iets anders dan dat we voor ogen hadden. Aankomende weekend vieren we het eenjarig jubileum van parkun Nederland en we hadden heel graag een jaaroverzicht gemaakt: vier seizoenen parkrun van de zinderende zomer tot aan de afgelopen sneeuwrijke winter. Wellicht hadden we trouwe parkrunners in het zonnetje kunnen zetten die hun 50e…

COVID_FEB_WEEK_4

COVID-19 (Coronavirus) Update: 23 februari

Afgelopen maandag kondigde de Britse regering een routekaart aan met daarop details over de versoepelingen van de corona-maatregelen voor de komende maanden als alles volgens plan verloopt.   Deze aankondiging is bij ons met open armen ontvangen en uiteraard ondersteunen wij dit plan. De routekaart biedt ons de ruimte om parkrun-evenementen terug te laten keren…