Nieuws - 18th February 2021
Tags:

parkrun in de winter

Kagerzoom snow cover

Dankzij het winterse weer van de afgelopen tijd lagen de routes van veel parkruns onder een dik pak sneeuw. Met een beetje geluk kun je hopelijk volgend jaar rennen door een winters landschap op een van de parkrun-locaties.
 
Maxima park snow
Máxima parkrun, Utrecht
 
Kralinge Bos snow
Kralingse Bos parkrun, Rotterdam
 
Zuiderpark snow
Zuiderpark parkrun, Den Haag
 
Kagerzoom snow
Kagerzoom parkrun, Leiden
 

Deel met je vrienden:

Netherlands cover 2

parkun in Nederland viert eenjarig jubileum

Tja, het liep iets anders dan dat we voor ogen hadden. Aankomende weekend vieren we het eenjarig jubileum van parkun Nederland en we hadden heel graag een jaaroverzicht gemaakt: vier seizoenen parkrun van de zinderende zomer tot aan de afgelopen sneeuwrijke winter. Wellicht hadden we trouwe parkrunners in het zonnetje kunnen zetten die hun 50e…

COVID_FEB_WEEK_4

COVID-19 (Coronavirus) Update: 23 februari

Afgelopen maandag kondigde de Britse regering een routekaart aan met daarop details over de versoepelingen van de corona-maatregelen voor de komende maanden als alles volgens plan verloopt.   Deze aankondiging is bij ons met open armen ontvangen en uiteraard ondersteunen wij dit plan. De routekaart biedt ons de ruimte om parkrun-evenementen terug te laten keren…