Media - 24th February 2021
Tags:

COVID-19 (Coronavirus) Update: 23 februari

COVID_FEB_WEEK_4

Afgelopen maandag kondigde de Britse regering een routekaart aan met daarop details over de versoepelingen van de corona-maatregelen voor de komende maanden als alles volgens plan verloopt.
 
Deze aankondiging is bij ons met open armen ontvangen en uiteraard ondersteunen wij dit plan. De routekaart biedt ons de ruimte om parkrun-evenementen terug te laten keren binnen afzienbare tijd. De details hierover worden momenteel intern besproken.
 
De aangekondigde versoepelingen gelden alleen voor Engeland. Samen met onze partners in Schotland, Noord-Ierland en Wales houden we de situatie daar nauwlettend in de gaten voor de komende maanden.
 
Om begrijpelijke redenen verwachten we veel speculaties rondom de exacte datum wanneer parkrun weer kan worden hervat. We vragen je daarom iets meer geduld op te brengen, zodat we intern eerst alle zaken op orde kunnen brengen.
 
Aanstaande vrijdag zullen we meer bekendmaken over de specifieke details.
 
Elders op de wereld deden zich er geen grote veranderingen voor die gevolgen hadden voor onze evenementen. Afgelopen weekend vonden 450 parkruns op vijf continenten plaats waar meer dan 55.000 mensen aan deelnamen.
 
Het einde van een zeer moeilijk jaar is voor het Verenigd Koninkrijk in zicht. Bedankt voor jullie aanhoudende steun. Samen komen we er doorheen.
 
Tom
 
Tom Williams
Chief Operating Officer, parkrun Global

Deel met je vrienden:

header

Trick or treat, vergeet je barcode niet!

Halloween en parkrun: een griezelig goede combinatie!   In aanloop naar Halloween blikken we terug op de meest bijzondere acties die parkruns uit heel de wereld hebben uitgevoerd rond dit spannende feest.   parkrun kent enkele tradities, zoals de extra loopjes op nieuwjaarsdag, de wereldwijde verjaardag in oktober en lokale jubileum edities. Maar voor veel…

Karpendonkse 1 header

Foto overzicht van Nederland: 23 oktober

Welkom bij het foto-overzicht van deze week bij parkrun Nederland. Meer dan 50 deelnemers namen voor het eerst deel aan parkrun en onze dank aan de 99 vrijwilligers die alles mogelijk maakten is groot. Wat foto’s om de sfeer weer te geven:   Opzetten van de finishfuik deze week bij Kralingse Bos parkrun in Rotterdam….